HL-L2375DW

Rumpuyksikön puhdistaminen käyttäen rummun testisivua

Jos tulosteessa on pisteitä tai muita toistuvia jälkiä 94 mm välein, rumpuyksikössä voi olla vieraita materiaaleja, kuten rumpuyksikön pintaan tarran jättämää liimaa.

HL-L2310D

1. Varmista, että laite on valmiustilassa.
  2. Paina Go (Siirry)-näppäintä kahdeksan kertaa.
    Laite tulostaa rumpuyksikön testisivun.
  3. Sammuta laite pitämällä -painiketta painettuna.
  4. Avaa etukansi.
  5. Poista värikasetti ja rumpuyksikkö laitteesta.
  6. Paina vihreä lukitusvipu alas ja poista värikasetti rumpuyksiköstä.
  7. Käännä rumpuyksikköä kuvan osoittamalla tavalla. Varmista, että rumpuyksikön hammasratas on vasemmalla.
  8. Paikanna merkki rumpuyksikön rullan vieressä olevien numeroitujen merkkien avulla. Esimerkiksi piste testisivun sarakkeessa 2 tarkoittaa, että merkki löytyy rumpuyksikön alueelta 2.
  9. Käännä rumpuyksikön reunaa itseäsi kohti ja tarkkaile sen pintaa nähdäksesi merkin.
    TÄRKEÄÄ
    • Välttääksesi tulostuslaatuun liittyvät ongelmat ÄLÄ kosketa rumpuyksikön pintaa. Kosketa vain päässä olevaa pyörää.
  10. Pyyhi rumpuyksikön pintaa kevyesti kuivalla vanupuikolla, kunnes pinnan jälki tai vieras materiaali irtoaa.
    VINKKI
    ÄLÄ puhdista valonherkän rummun pintaa terävällä esineellä tai nesteillä.
  11. Työnnä väriainekasettia tiukasti rumpuyksikköön siten, että kuulet sen lukittuvan paikalleen.
    Varmista, että värikasetti on asennettu oikein. Muussa tapauksessa se voi irrota rumpuyksiköstä.
  12. Asenna värikasetti ja rumpuyksikkö takaisin laitteeseen.
  13. Sulje laitteen etukansi.
  14. Kytke laitteen virta päälle painamalla .

HL-L2350DW/HL-L2357DW/HL-L2370DN/HL-L2375DW

1. Varmista, että laite on valmiustilassa.
  2. Tuo [Tulosta rap.]-vaihtoehto näyttöön painamalla tai ja paina sitten OK.
  3. Paina tai ja valitse [Rumpu/pistetul].
  4. Paina Go (Siirry)-painiketta.
    Laite tulostaa rumpuyksikön testisivun.
  5. Sammuta laite pitämällä -painiketta painettuna.
  6. Avaa etukansi.
  7. Poista värikasetti ja rumpuyksikkö laitteesta.
  8. Paina vihreä lukitusvipu alas ja poista värikasetti rumpuyksiköstä.
  9. Käännä rumpuyksikköä kuvan osoittamalla tavalla. Varmista, että rumpuyksikön hammasratas on vasemmalla.
  10. Paikanna merkki rumpuyksikön rullan vieressä olevien numeroitujen merkkien avulla. Esimerkiksi piste testisivun sarakkeessa 2 tarkoittaa, että merkki löytyy rumpuyksikön alueelta 2.
  11. Käännä rumpuyksikön reunaa itseäsi kohti ja tarkkaile sen pintaa nähdäksesi merkin.
    TÄRKEÄÄ
    • Välttääksesi tulostuslaatuun liittyvät ongelmat ÄLÄ kosketa rumpuyksikön pintaa. Kosketa vain päässä olevaa pyörää.
  12. Pyyhi rumpuyksikön pintaa kevyesti kuivalla vanupuikolla, kunnes pinnan jälki tai vieras materiaali irtoaa.
    VINKKI
    ÄLÄ puhdista valonherkän rummun pintaa terävällä esineellä tai nesteillä.
  13. Työnnä väriainekasettia tiukasti rumpuyksikköön siten, että kuulet sen lukittuvan paikalleen.
    Varmista, että värikasetti on asennettu oikein. Muussa tapauksessa se voi irrota rumpuyksiköstä.
  14. Asenna värikasetti ja rumpuyksikkö takaisin laitteeseen.
  15. Sulje laitteen etukansi.
  16. Kytke laitteen virta päälle painamalla .

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-L2310D, HL-L2350DW, HL-L2357DW, HL-L2370DN, HL-L2375DW