HL-L2375DW

Kuinka käsisyöttöä käytetään tulostettaessa paksulle paperille, tarroille ja kirjekuorille

Kun takakansi avataan, paperin kulkurata tulostimen läpi on suora. Käytä tätä kulkurataa tulostettaessa paksulle paperille, tarroille ja kirjekuorille. Lisätietoja laitteessa käsisyötöllä käytettävistä tulostusmateriaaleista löytyy täältä.

Paksu paperi, tarrat ja kirjekuoret syötetään käsisyötöllä seuraavasti:
HUOM: Kuvat esittävät tiettyä saman sarjan mallia joka voi olla erinäköinen kuin sinun Brotherisi.

1. Ennen kuin asetat kirjekuoret kasettiin, paina niiden kulmat ja sivut mahdollisimman litteiksi.
    Press the corners and sides of the envelopes

2. Avaa takakansi eli tulostepuoli ylöspäin-luovutusalusta.

Open back cover

3. (Jos tulostat kirjekuorille)
    Tulostettaessa kirjekuorille käännä takana oikealla ja vasemmalla olevat vihreät vivut ala-asentoonsa eli itseä kohti.

Pull down two green levers

4. Avaa käsisyöttöraon kansi laitteen etuseinässä.

Open manual feed slot cover

5. Siirrä molemmin käsin käsisyöttöraon paperinohjaimet paksun paperin, tarran tai kirjekuoren mukaan.

Slide manual feed slot paper guides to fit paper

6. Aseta molemmin käsin yksi paksu paperi, tarra-arkki tai kirjekuori rakoon niin että se koskettaa paperinsyöttörullia. Kun laite ottaa kiinni paperista, päästä irti.

Put one sheet of paper Put one envelope

7. Avaa sovellus (esim. Microsoft Word) ja valitse tulostinasetuksista sivukoko ja tulostusmateriaali (Paper Size ja Media Type). Valitse myös Paperilähde (Paper Source): Käsisyöttö (Manual).
  8. Lähetä tulostustiedot laitteeseen.
  9. Kun arkki tai kirjekuori on tullut ulos tulostimesta, aseta seuraava tarra-arkki tai kirjekuori käsisyöttörakoon. Toista tämä jokaiselle tulostettavalle sivulle.
  10. (Vain kun tulostat kirjekuorille)
    Kun tulostus on valmis, käännä vaiheessa 3 käännetyt vivut takaisin normaaliasentoonsa.
  11. Sulje takakansi (luovutusalusta) huolellisesti.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-L2300D, HL-L2310D, HL-L2340DW, HL-L2350DW, HL-L2357DW, HL-L2360DN, HL-L2365DW, HL-L2370DN, HL-L2375DW