HL-L2365DW

Asenna Brother ja mobiililaite langattomaan verkkoon

Voit asentaa Brotherin mobiililaitteen tulostimeksi langattomaan verkkoon jos sinulla on langattoman verkon reititin tai liityntäpiste.

AccessPoint

Onko sinulla langattoman verkon reititin tai liityntäpiste?

No, I do not have a wireless router or access point.Ei, minulla ei ole langattoman verkon reititintä tai liityntäpistettä.

Kyllä, minulla on langattoman verkon reititin tai liityntäpiste.

No Siirry vaiheeseen 1 tästä Yes Siirry vaiheeseen 2 tästä

1. Asenna Brother mobiililaitteen tulostimeksi ilman langattoman verkon reititintä

Voit asentaa Brotherin mobiililaitteen tulostimeksi langattomaan verkkoon ilman langattoman verkon reititintä tai liityntäpistettä.

Wireless Connection

Toimi seuraavasti.

1.1 Langaton verkkoyhteys otetaan käyttöön Brotherissa

1. Paina ohjauspaneelin näppäintä Menu.
  2. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimellä (+ tai -) Verkko (Network) ja paina OK.
  3. Valitse nuoli ylös tai alas näppäimillä Wi-Fi Direct ja paina OK.
  4. Valitse nuoli ylös tai alas näppäimillä Ryhmän omistaja ja paina OK.
  5. Valitse nuoli ylös tai alas näppäimillä Kyllä ja paina OK.
  6. Valitse nuoli ylös tai alas näppäimillä Manuaalinen ja paina OK.
  7. Kun kysytään Wi-Fi Direct On?, vastaa Kyllä painamalla 1 niin Wi-Fi Direct käynnistyy.
  8. Näyttöön tulee verkkonimi (SSID) ja verkkoavain (salasana) kahdeksi minuutiksi.

Kirjoita verkkonimi (SSID) ja verkkoavain (salasana) muistiin. Tarvitset niitä kohta.

1.2 Verkkoyhteys käyttöön mobiililaitteessa

Kun Brother on saatu verkkoon, toimi seuraavasti:

Android™ Apple iPhone, iPod touch tai iPad
  1. Napauta kuvaketta Settings.
Settings Settings
  1. Napauta Wi-Fi.
Wi-Fi Wi-Fi
  1. Jos Wi-Fi on pois käytöstä, käännä se päälle.
turn on turn on
  1. Etsi aiemmin muistiin kirjoittamasi verkkonimi (SSID) ja napauta sitä.Find the Network Name (SSID) you wrote down earlier, and then tap it.
SSID SSID
  1. Anna aiemmin muistiin kirjoittamasi verkkoavain (salasana) ja napauta CONNECT.
  1. Anna aiemmin muistiin kirjoittamasi verkkoavain (salasana) ja osoita Join.Enter the Network Key (Password) you wrote down earlier, and then tap Join.
CONNECT Join
  1. Langaton verkkoyhteys on luotu jos valitsemasi verkkonimen (SSID) alla lukee Connected.
  1. Langaton verkkoyhteys on luotu jos valitsemasi verkkonimen (SSID) viereen tulee ruksi.
Connected check mark
  1. Lataa Brother iPrint&Scan Android-laitteille veloituksetta Google Play™-palvelusta.Download Brother iPrint&Scan for Android devices for free from Google Play™.
  1. Lataa Brother iPrint&Scan iOS-laitteille veloituksetta App Store-sovelluskaupasta.

2. Asenna Brother mobiililaitteen tulostimeksi langattoman verkon reitittimen kautta

Wireless Router

Voit asentaa Brotherin mobiililaitteen tulostimeksi langattomaan verkkoon langattoman verkon reitittimen tai liityntäpisteen kautta

2.1 Ennen kuin luot yhteyden

Kirjoita verkkonimi (SSID) ja verkkoavain (salasana) muistiin reitittimen tarrasta. Tarvitset niitä kohta.

Write down SSID

Kun olet tarkistanut verkon tiedot, jatka seuraavasta.

2.2 Langaton verkkoyhteys otetaan käyttöön Brotherissa

1. Paina ohjauspaneelin näppäintä Menu.
  2. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimellä (+ tai -) Verkko (Network) ja paina OK.
  3. Valitse nuoli ylös tai alas näppäimillä WLAN ja paina OK.
  4. Valitse nuoli ylös tai alas näppäimillä Ohjattu asennus ja paina OK.
  5. Kun tulee ilmoitus WLAN käyttöön?, vastaa Kyllä niin ohjattu asennus käynnistyy.
  6. Laite etsii langattomia verkkoja ja esittää listan verkkojen nimistä (SSID). Valitse se verkkonimi (SSID) jonka kirjoitit äsken muistiin. Paina OK.
  7. Jos kysytään, käytetäänkö WPS:ää, valitse Ei.
  8. Anna verkkoavain (salasana) jonka kirjoitit äsken muistiin.
  9. Paina OK.
  10. Valitse Kyllä niin asetukset otetaan käyttöön.
  11. Laite yrittää ottaa yhteyttä valitsemaasi laitteeseen.

Jos mobiililaitteeseen syntyi yhteys Jos mobiililaitteeseen ei syntynyt yhteyttä

Näyttöön tulee ilmoitus Yhdistetty (Connected).

Connected

Laite tulostaa langattoman yhteysraportin. Tarkista raportin virhekoodi.

Connection Failed

Laite tulostaa langattoman yhteysraportin.

ConnectionOK

Lisätietoja raportin virhekoodeista ja toimenpiteistä saat täältä. For more information about error codes and solutions, click…

2.3 Verkkoyhteys käyttöön mobiililaitteessa

Kun Brother on saatu verkkoon, toimi seuraavasti:

Android™ Apple iPhone, iPod touch tai iPad
  1. Napauta kuvaketta Settings.
Settings Settings
  1. Napauta Wi-Fi.Tap Wi-Fi.
Wi-Fi Wi-Fi
  1. Jos Wi-Fi on pois käytöstä, käännä se päälle.
turn on turn on
  1. Etsi aiemmin muistiin kirjoittamasi verkkonimi (SSID) ja napauta sitä.
router name router name
  1. Anna aiemmin muistiin kirjoittamasi verkkoavain (salasana) ja napauta CONNECT.
  1. Anna aiemmin muistiin kirjoittamasi verkkoavain (salasana) ja osoita Join.
CONNECT Join
  1. Langaton verkkoyhteys on luotu jos valitsemasi verkkonimen (SSID) alla lukee Connected.
  1. Langaton verkkoyhteys on luotu jos valitsemasi verkkonimen (SSID) viereen tulee ruksi.
Connected check mark
  1. Lataa Brother iPrint&Scan Android-laitteille veloituksetta Google Play™-palvelusta.
  1. Lataa Brother iPrint&Scan iOS-laitteille veloituksetta App Store-sovelluskaupasta.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-L2340DW, HL-L2365DW