HL-L2365DW

Käsinsyöttö

Ilmoitus Käsisyöttö (Manual Feed) näkyy kun tulostinohjaimesta on valittu Paperilähde: Käsinsyöttö (Manual) mutta käsisyöttörakoon ei ole asetettu paperia. Malleissa joissa ei ole näyttöä Paper-valo vilkkuu.

Toimi seuraavasti tilanteen mukaan.

Tulostus käsisyötöllä

HUOM: Kuvat esittävät tiettyä saman sarjan mallia joka voi olla erinäköinen kuin sinun Brotherisi.

1. Toimi seuraavasti tilanteen mukaan.

• Käytettäessä tavallista, ohutta, uusiopaperia tai vesileimapaperia
      Avaa paperituki jotta valmiit arkit eivät valuisi ulostulotasolta lattialle.

Lift support flap

• Käytettäessä paksua paperia ja tarroja
      Avaa laitteen takakansi (kuvapuoli ylöspäin-luovutusalusta).

Open back cover

• Käytettäessä kirjekuoria
      Avaa laitteen takakansi (kuvapuoli ylöspäin-luovutusalusta) ja vedä alas kaksi vihreää vipua kiinnitysyksikön molemmin puolin. Lisätietoja saat täältä.
  2. Avaa käsisyöttöraon kansi laitteen etuseinässä.

Open manual feed slot cover

3. Siirrä käsisyöttöraon paperinohjaimia molemmin käsin käytettävän paperin leveyden mukaan.

Slide manual feed slot paper guides

4. Aseta molemmin käsin yksi paperiarkki tai yksi kirjekuori käsisyöttörakoon niin että etureuna koskettaa paperinsyöttörullia. Kun tunnet että laite ottaa kiinni paperista, päästä irti.

Put one full sheet of paper in manual feed slot Put one envelope

5. Kun valmis sivu tulee ulos tulostimesta, aseta seuraava paperiarkki käsisyöttörakoon. Toista tätä kunnes kaikki sivut on tulostettu.

Jos haluat vaihtaa paperilähdettä, siirry KOHDAN B  vaiheeseen 2.

KOHTA B: Tulostaminen paperikasetista (Kasetti 1).

HUOM: Ohjeen kuvissa näkyy yksi tämän sarjan laitteista joka voi olla erinäköinen kuin sinun Brotherisi.

1. Peruuta tulostustyö painamalla tulostimen ohjauspaneelin nappi Go tai Power On/Off(Virtakytkin) alas ja pidä alhaalla noin 2 sekuntia.
  2. Tarkista että käsinsyöttörako on tyhjä.
  3. Tarkista tulostinohjaimen paperikokoasetus.
    1. Tulostusmääritykset (Preferences...). (Täältä näet miten pääsee tulostusmäärityksiin.)
    2. Kohtaan Paperilähde (Paper Source) valitaan Automaattinen (Auto Select).

Paper source setting
    (Macintosh)
    1. Avaa valikko Print. (Täältä näet miten pääsee ikkunaan Print.)
    2. Tulostusvalintojen alasvetovalikosta valitaan Printer settings.
    3. Kohtaan Paperilähde (Paper Source) valitaan Automaattinen (Auto Select).

Paper source setting
  4. Koeta tulostaa uudestaan.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-L2300D, HL-L2310D, HL-L2340DW, HL-L2350DW, HL-L2357DW, HL-L2360DN, HL-L2365DW, HL-L2370DN, HL-L2375DW