HL-L2340DW

Tukos, sisäosa (sisältää opetusvideon)

Jos tulee ilmoitus merkkivaloihin (Paper-valo palaa) tai Status Monitoriin että paperi juuttui laitteen sisään, silloin toimitaan seuraavasti.

Click on the image to play the video instructions.

Katso täältä opetusvideo.

• Video tulee YouTubesta. (Avautuu uuteen ikkunaan.)
  • Tietokoneesi voi näyttää videon erinäköisenä.

HUOM: Kuvat esittävät tiettyä mallia joka voi olla erinäköinen kuin sinun Brotherisi.

1. Vedä paperikasetti kokonaan pois laitteesta.

PullPaperTrayCompletelyOutOfTheMachine

2. Vedä juuttunut paperi hitaasti ulos molemmin käsin.

PullOutJammedPaper

3. Avaa tulostimen etukansi.

Open the front cover

4. Vedä värikasetti-rumpuyksikköyhdistelmä ulos tulostimesta.

Remove the toner cartridge and drum unit assembly

KUUMA PINTA

Välittömästi tulostuksen jälkeen tietyt laitteen sisäosat ovat kuumia. Kun avaat kannen, älä koske kuvassa varjostettuina näkyviin osiin.

HotSurface
  5. Vedä juuttunut paperi hitaasti ulos molemmin käsin.

PullOutTheJammedPaper

6. Paina vihreä lukitusvipu alas ja ota värikasetti pois rumpuyksiköstä.

PushDownGreenLockLever

7. Poista rumpuun mahdollisesti jääneet paperinpalat.

8. Aseta värikasetti huolellisesti rumpuyksikköön niin että se lukittuu paikalleen.

PullToner

9. Aseta värikasetti-rumpuyksikköyhdistelmä takaisin tulostimeen.

InstallTheTonerCartridgeAndDrum

10. Sulje etukansi.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-L2300D, HL-L2340DW, HL-L2360DN, HL-L2365DW