HL-L2300D

Vaihda rumpu

Brotherissa värikasetti ja rumpuyksikkö vaihdetaan erikseen. Tarkista että vaihdat vain rumpuyksikön eikä värikasettia.

"Mikä on värikasetin ja rumpuyksikön välinen ero?"

Ratkaise ongelma toimimalla seuraavien ohjeiden mukaisesti.

HUOM: Kuvat esittävät tiettyä saman sarjan mallia joka voi olla erinäköinen kuin sinun Brotherisi.

1. Varmista, että laitteen virta on päällä.
  2. Avaa tulostimen etukansi vetämällä reunoista.
    Open front cover
  3. Vedä rumpu- ja värikasettiyksikkö ulos laitteesta.
    Remove toner drum
  4. Paina vihreä lukitusvipu alas ja ota värikasetti pois rumpuyksiköstä.
    Take toner out drum
  5. Ota uusi rumpuyksikkö pois pakkauksestaan. Aseta värikasetti tukevasti uuteen rumpuun siten, että kuulet sen lukittuvan paikoilleen. Jos asetat kasetin oikein, rumpuyksikön vihreä lukitusvipu nousee automaattisesti.
    Replace new drum
  6. Aseta rumpu- ja värikasettiyksikkö takaisin laitteeseen. Älä sulje vielä etukantta.
    Put toner drum Keep open
  7. Paina Power button(Power On/Off).  Älä sulje vielä etukantta.
    Press power
  8. Paina Go-näppäintä noin 4 sekuntia, kunnes kaikki LEDit syttyvät. Vapauta Go, kun kaikki neljä LEDiä palavat.
  9. Sulje etukansi.
  10. Varmista, että Drum-LED ei pala.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-L2300D