HL-J6100DW

Varmenteen ja yksityisen avaimen vieminen

1. Käynnistä WWW-selain.
  2. Kirjoita selaimen osoiteriville ”https://laitteen IP-osoite” (jossa ”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite).
    esim.

https://192.168.1.2

• Jos käytät Domain Name Systemin (verkkoalueen nimeä) tai otat käyttöön NetBIOS-nimen, voit syöttää IP-osoitteen sijasta toisen nimen, kuten ”SharedPrinter”.

• esim.

https://SharedPrinter

Jos otat käyttöön NetBIOS-nimen, voit käyttää myös solmun nimeä.

• esim.

https://brnxxxxxxxxxxxx

NetBIOS-nimi on verkkoasetusten raportissa.

• Mac-tietokoneella voit avata WWW-pohjaisen hallinnan napsauttamalla laitteen kuvaketta Status Monitor -näytöllä.
  3. Jos laite pyytää salasanaa, kirjoita salasana ja valitse sitten .
  4. Napsauta Network (Verkko)-välilehteä.
  5. Valitse Security (Suojaus)-välilehti.
  6. Napsauta Certificate (Varmenne) -valikkoa vasemmassa selauspalkissa.
  7. Napsauta Export (Vienti), joka näkyy Certificate List (Sertifikaattiluettelo)in kanssa.
  8. Kirjoita salasana, jos haluat salata tiedoston.
    Jos salasanaa ei kirjoiteta, tiedostoa ei salata.
  9. Vahvista salasana kirjoittamalla se uudelleen ja valitse sitten Submit (Lähetä).
  10. Napsauta kohdan Tallenna vieressä olevaa kohtaa , ja valitse sitten sijainti, johon haluat tallentaa tiedoston.
Varmenne ja yksityinen avain viedään tietokoneeseesi.

Voit myös tuoda varmenteen tietokoneeseen.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-J6000DW, HL-J6100DW