HL-7050N

Kuinka verkkoasetukset tulostetaan?

Verkkoasetukset voidaan tulostaa eri tavoilla:

KÄYTTÄEN TULOSTIMEN OHJAUSPANEELIA:
  1. Mallit joissa on yksirivinen näyttö:
    1. Paina '+'-nappia kunnes näyttöön tulee "INFORMATION"
    2. Paina 'SET'-nappia
    3. Paina '+' tai '-' -nappia kunnes näyttöön tulee "PRINT SETTINGS"
    4. Paina 'SET'-nappia niin tulostusasetukset tulostetaan.
  2. Mallit joissa on kaksirivinen näyttö:
    1. Paina '+' -nappia kunnes näyttöön tulee "MENU" "INFORMATION"
    2. Paina 'SET'-nappia
    3. Paina '+' tai '-' -nappia kunnes näyttöön tulee "INFORMATION" "PRINT SETTINGS"
    4. Paina the 'SET'-nappia niin tulostusasetukset tulostetaan.

BRADMIN-OHJELMALLA:

1. Valitse oikea tulostin BRAdmin-ohjelman näytöltä.
  2. Anna tulostinpalvelimen tunnussana (tunnussanan oletusarvo ja vaihtaminen on selostettu käyttöoppaassa).
  3. Valitse välilehti 'Control'.
  4. Valitse kohta 'Print Test Page' ja napsauta 'OK' niin tulostusasetukset tulostetaan.

NETTISELAIMELLA:

1. Ota yhteyttä tulostimeen nettiselaimella.
  2. Valitse tulostimen kotisivulta linkki "Reset & Test".
  3. Anna tulostinpalvelimen tunnussana (tunnussanan oletusarvo ja vaihtaminen on selostettu käyttöoppaassa).
  4. Valitse sivulta "Reset & Test" alasvetovalikosta kohta "Print Configuration" ja napsauta 'Submit'-nappia niin tulostusasetukset tulostetaan.

TEST-NAPILLA:

1. Katso että tulostimessa on virta päällä.
  2. Etsi NC-3100h tai NC-4100h-tulostinpalvelin.
  3. Etsi tulostinpalvelimen kortilla oleva TEST-nappi.
  4. Paina TEST-nappia niin tulostusasetukset tulostetaan.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-2460, HL-7050, HL-7050N