HL-6180DW

Tukos kasetti 1 tai Tukos kasetti 2

Toimi seuraavasti Tukos kasetti 1 tai Tukos kasetti 2 ("Jam Tray")-ilmoituksen tullessa.

HUOM: Ohjeen kuvat esittävät yhtä tämän sarjan laitetta joka voi olla erinäköinen kuin sinun Brotherisi.

1. Anna laitteen olla virta päällä käyttämättä 10 minuuttia, jotta sen sisällä oleva tuuletin jäähdyttää laitteen erittäin kuumat sisäosat.

2. Vedä paperikasetti kokonaan ulos laitteesta.

Pull out paper tray

3. Vedä juuttunut paperi hitaasti ulos molemmin käsin.

Pull out jammed paper

Vedä juuttunutta paperia alaspäin, jolloin se irtoaa tulostimesta helpommin.

4. Paperipinon on oltava yläreunan merkin alapuolella. Paina vihreää paperiohjaimen vapautusvipua ja siirrä paperiohjaimia samalla siten, että ne vastaavat paperikokoa. Tarkista, että ohjaimet ovat tukevasti kasetin aukoissa.
  5. Työnnä paperikasetti takaisin laitteeseen.

Jos sammutat laitteen paperitukoksen aikana, laite tulostaa tietokoneesta epätäydellisiä tietoja. Ennen kuin sammutat laitteen, peruuta tulostustyö tietokoneessa.

6. Kuittaa virheilmoitus avaamalla ja sulkemalla etukansi.

7. Mallit joissa ei ole näyttöä:
    Tarkista että merkkivalot Paper ja Error ovat pimeinä ja merkkivalo Ready palaa vihreänä.

Älä poista vakiopaperikasettia tulostuksen aikana koska se aiheuttaa paperin juuttumista.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-5440D, HL-5450DN, HL-5450DNT, HL-5470DW, HL-6180DW, HL-6180DWT