HL-6180DW

Vaihda rumpu

Rumpuyksikkö vaihdetaan seuraavasti.

Kun vaihdat rumpuyksikön tilalle uuden, rummun laskuri on nollattava.

Brotherin tulostimissa värikasetti ja rumpuyksikkö vaihdetaan erikseen jolloin kumpikin voidaan vaihtaa vasta tarpeen vaatiessa. Varmista että vaihdat vain rumpuyksikön eikä värikasettia. Jos et erota niitä toisistaan, katso "Mikä on rumpuyksikön ja värikasetin ero?"

• ÄLÄ laita värikasettia tai rumpu- ja värikasettiyksikköä tuleen. Ne voivat räjähtää ja aiheuttaa vammoja.
  • ÄLÄ puhdista laitteen sisä- tai ulkopuolta minkäänlaisilla tulenaroilla aineilla, suihkeilla tai orgaanisilla liuottimilla/nesteillä, joissa on alkoholia tai ammoniakkia. Voit aiheuttaa tulipalon tai saada sähköiskun. Käytä sen sijasta kuivaa, nukkaamatonta kangasta.

DO NOT use

• Rumpuyksikkö saattaa sisältää väriainetta, joten käsittele sitä varoen, kun irrotat sen. Jos väriainetta roiskuu käsille tai vaatteille, pyyhi ne välittömästi tai huuhtele ne kylmällä vedellä.
  • Puhdista tulostin sisältä aina rumpuyksikön vaihdon yhteydessä.

Rumpuyksikön tyypin näet laitteen käyttöohjeesta tai laitteen tukisivulta kohdasta Tulostustarvikkeet ja lisävarusteet.

HUOM: Kuvat esittävät tiettyä saman sarjan mallia joka voi olla erinäköinen kuin sinun Brotherisi.

1. Varmista, että laitteessa on virta päällä. Anna laitteen olla käyttämättä vähintään 10 minuuttia, jotta laite jäähtyy.

Heti laitteen käytön jälkeen eräät sen sisällä olevat osat ovat äärimmäisen kuumia. Odota laitteen jäähtymistä, ennen kuin kosketat laitteen sisäosia.

Caution

1. Avaa etukansi painamalla etukannen vapautusvipua.

Open front cover

2. Irrota rumpu- ja värikasettiyksikkö.

Take out drum unit

3. Paina vihreä lukitusvipu alas ja ota värikasetti pois rumpuyksiköstä.

Take out toner cartridge

• Käsittele värikasettia varovasti. Jos väriainetta roiskuu käsille tai vaatteille, pyyhi ne välittömästi tai huuhtele ne kylmällä vedellä.
    ÄLÄ koske kuvissa merkittyjä osia, koska se saattaa vaikuttaa tulostuslaatuun.

Värikasetti
    DO NOT touch the shaded part (Toner)

Rumpuyksikkö
    DO NOT touch the shaded part (Drum)

• Värikasetti kannattaa asettaa puhtaalle, tasaiselle ja tukevalle pinnalle esimerkiksi talouspaperin tai sanomalehden päälle, koska siitä voi valua ulos väriä.

• Sulje käytetty rumpuyksikkö huolellisesti sopivaan pussiin, jotta värijauhetta ei pääse ulos rumpuyksiköstä.
  • Osoitteesta http://www.brother.com/original/index.html löydät ohjeet käytettyjen tarvikkeiden palauttamisesta Brotherin kierrätysohjelman puitteissa. Jos et halua palauttaa käytettyä tarviketta, hävitä se paikallisten säännösten mukaisesti ja pidä se erillään talousjätteestä. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteys paikalliseen jätehuoltoviranomaiseen.
  1. Aseta värikasetti tukevasti uuteen rumpuun siten, että kuulet sen lukittuvan paikoilleen. Jos asetat kasetin oikein, rumpuyksikön vihreä lukitusvipu nousee ylös automaattisesti.

Put in the toner cartridge

Varmista, että asetat värikasetin paikalleen oikein tai se saattaa irrota rumpuyksiköstä.

1. Aseta rumpu- ja värikasettiyksikkö takaisin laitteeseen.

Put drum unit back into machine

2. Kun vaihdat rumpuyksikön tilalle uuden, rummun laskuri on nollattava.

Rumpuyksikön vaihdon saa kuitata vain silloin kun laitteeseen vaihdetaan uusi rumpuyksikkö.

Mallit joissa on näyttö:
Paina Go-näppäin alas ja pidä alhaalla kunnes näyttöön tulee ilmoitus Drum Clear. Päästä irti Go-napista.

Mallit joissa ei ole näyttöä:
Paina Go-näppäin alas ja pidä alhaalla noin 4 sekuntia, kunnes kaikki merkkivalot syttyvät. Päästä irti Go-napista kun kaikki kuusi valoa palavat.

1. Sulje etukansi.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-5440D, HL-5450DN, HL-5450DNT, HL-5470DW, HL-6180DW, HL-6180DWT