HL-6180DW

Tarroille ja kirjekuorille tulostaminen monitoimialustalta

Kun takakansi avataan, paperin kulkurata monitoimialustalta tulostimen läpi on suora. Käytä tätä kulkurataa tulostettaessa paksulle paperille, tarroille ja kirjekuorille.

Monitoimialustaa käytetään seuraavasti tarroille ja kirjekuorille tulostamiseen.

Vaihe 1: Varmista, että paperi sopii käytettäväksi laitteessa.
 Vaihe 2: Aseta tarrat tai kirjekuoret monitoimialustalle.
 Vaihe 3: Käynnistä tulostus tietokoneesta.

Vaihe 1 Varmista, että paperi sopii käytettäväksi laitteessa.

Tarrat
Tarroja voi syöttää vain MT-alustalta.
Älä käytä tarroja, jotka ovat vahingoittuneita, käyristyneitä, rypistyneitä tai erikoisen muotoisia.
Kaikkien tässä laitteessa käytettävien tarrojen on kestettävä 200 °C:n lämpötila 0,1 sekunnin ajan.

Labels

Kirjekuoret
Kirjekuorien reunojen tulee olla suorat ja taitosten terävät. Kirjekuoren tulee olla tasainen, eikä se saa olla pussimainen tai heikkotekoinen.

• Älä käytä seuraavan tyyppisiä kirjekuoria, ne aiheuttavat paperinsyöttöhäiriöitä.
  • Kuoret jotka ovat rikkinäisiä, taipuneita, rypistyneitä tai epäsäännöllisen muotoisia tai erittäin sileäpintaisia tai vahvasti kuvioituja.
  • Kuoret joissa on kiinteä sulkijanasta, -niitti tai -naru tai itseliimautuva läppä
  • Pussimaiset kuoret, kuoret joiden taitokset eivät ole teräviä, kuoret joilla on kohopainatusta ja kuoret, joissa on esipainatusta sisäpuolella.
  • Kirjekuoret, joille on jo tulostettu lasertulostimella
  • Kirjekuoret, joita ei voi asettaa siistiin pinoon
  • Kirjekuoret, jotka on valmistettu paperista, jonka paino on suurempi kuin laitteen suositeltu enimmäispaperipaino.
  • Kirjekuoret, joiden reunat eivät ole suoria tai nelikulmaisia
  • Kuoret, joissa on ikkuna tai reikiä
  • Kirjekuoret, joissa on itseliimautuva pinta alla kuvatun kaltaisesti.
    NO Envelopes with glue

• Kirjekuoret, joissa on alla kuvatun kaltainen kaksinkertainen läppä
    NO Envelopes double flaps

• Kirjekuoret, joiden läppiä ei ole taitettu valmiiksi alas
  • Kirjekuoret, joissa kukin sivu on taitettu alla olevan kuvan mukaisesti.
    Envelopes with each side folded as shown

Edellä mainittujen kirjekuorityyppien käyttö voi vahingoittaa laitetta. Mitkään Brotherin takuut tai huoltosopimukset eivät kata tällaisia vaurioita.

Vaihe 2: Aseta tarrat tai kirjekuoret monitoimialustalle.

Ennen kuin asetat kirjekuoret kasettiin, paina niiden kulmat ja sivut mahdollisimman litteiksi.

Make envelopes flat

1. Avaa takakansi eli luovutusalusta (tulostepuoli ylöspäin).

Open back cover

2. Avaa MT-alusta ja laske se varovasti alas.

Open MP tray

3. Vedä MT-alustan tuki (1) ulos ja avaa läppä (2).

Pull out MP tray support

4. Aseta lomakkeet, tarrat tai kirjekuoret MT-alustalle. Varmista, että:
  • MT-alustalla on enintään 3 kirjekuorta.
  • Lomakkeet, tarrat tai kirjekuoret ovat yläreunan merkin (1) alapuolella.
  • Tulostuspuoli on ylöspäin.

maximam paper mark

Vaihe 3: Käynnistä tulostus tietokoneesta.

1. Valitse seuraavat asetukset tulostinohjaimen kustakin alasvetovalikosta. (Katso täältä miten löydän oikean tulostinohjaimen)

Paper Size (Paperikoko).....(1)
    Media Type (Tulostusmateriaali).....(2)
    Paper Source (Paperilähde).....(3)
    ja muut asetukset

(Windows-tulostinohjain)

Windows printer driver

• Käytettäessä kirjekuorikokoa #10, valitse Paper Size (Paperikoko) Com-10.
  • Käytettäessä kirjekuoria joita ei ole lueteltu valmiina, kuten #9 tai C6, valitse User Defined.. .

(Macintosh-tulostinohjain)

Mac printer driver

Käytettäessä kirjekuoria joita ei ole lueteltu valmiina, kuten Envelope #9 tai C6, valitse Custom Page Sizes.

1. Lähetä tulostustiedot laitteeseen.

• Poista arkki tai kuori heti tulostuksen jälkeen. Suuren kuoripinon kerääntyminen voi aiheuttaa paperitukoksia tai tulosteiden käyristymistä.
  • Jos kirjekuoret tai paksut paperit tuhriutuvat tulostuksen aikana, nosta kiinnityslämpötilaa asettamalla Tulostusmateriaali-asetuksen arvoksi Paksu paperi tai Paksumpi paperi.
  • Jos kirjekuoritulosteet ovat rypistyneitä, katso ohjetta miten toimitaan rypistyvien kirjekuorten kanssa.
  • Kirjekuorten liimausten on pysyttävä kiinni.
  • Kirjekuorien kaikkien reunojen on oltava oikein taitettu, eikä kirjekuori saa olla rypistynyt eikä taittunut.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-5440D, HL-5450DN, HL-5450DNT, HL-5470DW, HL-6180DW, HL-6180DWT