HL-5470DW

Tulostusnopeus on liian hidas.

Tarkista seuraavat seikat:

1. Takakansi ja kaksipuoleisen tulostuksen kasetti

• Varmista, että laitteen takakansi on kiinni.
    • Varmista, että laitteen kaksipuoleisen tulostuksen kasetti on paikallaan.

2. Tulostustarkkuus

Tarkista tulostustarkkuus, suuri tarkkuus vaatii pitemmän tulostusajan.Miten muutan tulostustarkkuutta: Valitse käyttöjärjestelmä ja seuraa ohjeita.

Windows-käyttäjät: / (Macintosh-käyttäjät  : )

Windows-käyttäjät:

1. Tulostusmääritykset Täältä näet miten pääsee tulostusmäärityksiin.
    2. Valitse välilehti Basic (Perusasetukset) ja valitse askelta pienempi tulostustarkkuus.
    3. Valitse OK niin Tulostusmääritykset suljetaan.
    4. Valitse OK niin Ominaisuusikkuna suljetaan.

Resolution

Macintosh-käyttäjät:

1. Avaa Tulostusvalinnat. Täältä näet miten pääsen tulostusvalintoihin.
    2. Tulostusvalintojen alasvetovalikosta valitaan Tulostusasetukset (Print settings).
    3. Valitse askelta pienempi tulostustarkkuus kohdasta Resolution.

Resolution

3. Jos laite on hiljaisessa tilassa, tulostusnopeus hidastuu. Oletusasetus on Off (Ei päällä). Kun otat hiljaisen tilan pois päältä tulostusnopeus voi nousta. Katso täältä asennusohjeet.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-8110DN, DCP-8250DN, HL-5440D, HL-5450DN, HL-5450DNT, HL-5470DW, HL-6180DW, HL-6180DWT, MFC-8510DN, MFC-8950DW, MFC-8950DWT