HL-5450DNT

Tukos sisällä

Toimi seuraavasti Tukos sisällä ("Jam Inside")-ilmoituksen tullessa.

HUOM: Ohjeen kuvat esittävät yhtä tämän sarjan laitetta joka voi olla erinäköinen kuin sinun Brotherisi.

1. Anna laitteen olla päällä 10 minuuttia jotta tuuletin jäähdyttää laitteen sisältä.
  2. Vedä paperikasetti kokonaan ulos laitteesta.

Pull out paper tray

3. Vedä ulos juuttunut paperi molemmin käsin.

Pull out jammed paper

Vedä juuttunutta paperia alaspäin molemmin käsin niin se irtoaa helpommin.

4. Paina kannenavausnappia ja avaa etukansi.

Open front cover

Välittömästi tulostuksen jälkeen tietyt laitteen sisäosat ovat kuumia. Kun avaat kannen, älä koske kuvassa varjostettuina näkyviin osiin ennenkuin laite on jäähtynyt.

Machine is extremely hot

5. Vedä värikasetti-rumpuyksikköyhdistelmä ulos. Juuttunut paperi tulee ulos kasetin mukana, tai paperi irtoaa niin että sen voi vetää käsin ulos.

Take out drum unit and jammed paper

• Suosittelemme asettamaan rumpuyksikkö-värikasetti-yhdistelmän pöydälle sanomalehden päälle siltä varalta että siitä valuu värijauhetta ulos.
    • Käsittele värikasettia varovasti. Jos saat värijauhetta käsille tai vaatteille, pyyhi se heti pois tai pese pois kylmällä vedellä.
    • Älä koske kuvassa nuolilla esitettyihin sähkökontakteihin, staattinen sähkö voi vahingoittaa tulostinta.

DO NOT touch electrodes

6. Paina vihreä lukitusvipu alas ja nosta värikasetti pois rumpuyksiköstä.
    Vedä juuttunut paperi pois rumpuyksiköstä.

Take out toner cartridge

7. Aseta värikasetti rumpuyksikköön pohjaan asti niin että kuuluu naksahdus. Kun kasetti on oikein paikallaan, vihreä lukitusvipu nousee automaattisesti ylös.

Put toner cartridge back into drum unit

Aseta värikasetti oikein paikoilleen, tai se voi irrota rumpuyksiköstä kun nostat kasetin ylös.

8. Aseta rumpuyksikkö-värikasetti-yhdistelmät tulostimeen.

Put the drum unit back

9. Sulje etukansi.
  10. Pane paperikasetti takaisin laitteeseen.

Jos sammutat tulostimen paperitukoksen selvittämisen ajaksi, laite tulostaa sotkua. Ennen tulostimen sammuttamista poista tulostustyö tulostusjonosta.

11. Mallit joissa ei ole näyttöä:
    Tarkista että merkkivalot Paper ja Error ovat pimeinä ja merkkivalo Ready palaa vihreänä.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-5440D, HL-5450DN, HL-5450DNT, HL-5470DW, HL-6180DW, HL-6180DWT