HL-5440D

Kansi auki

Ilmoitus "Kansi auki" ("Cover is open") ilmoittaa että joko laitteen etu- tai takakansi on auki tai raollaan.
Toimi seuraavasti mallin mukaan.

Mallit joissa on näyttö:

Jos näytössä lukee  "Kansi auki" ja "Sulje etukansi", jatka kohdasta VAIHE 1: Sulje etukansi.

Jos näytössä lukee  "Kansi auki" ja "Sulje kiinnitysyksikön kansi laitteen takakannen takana" tai "Tarkista että tulostuspaperi ei ole juuttunut laitteen sisään ja sulje takakansi ja paina Go.", Sulje kiinnitysyksikön kansi 1.

Mallit joissa ei ole näyttöä:

Cover is Open

Jos merkkivalot palavat kuten yllä näkyy, etukansi on auki tai raollaan.
Kuittaa virhe kuten kerrotaan kohdassa VAIHE 1: Sulje etukansi.

Fuser Cover is Open

Fuser Cover is Open

Jos merkkivalot palavat kuten yllä näkyy, kiinnitysyksikön kansi on auki tai raollaan.
Kuittaa virhe kuten kerrotaan kohdassa Sulje kiinnitysyksikön kansi 1.

VAIHE 1: Sulje etukansi.
Sulje laitteen etukansi. Voit joutua sulkemaan sen nopealla liikkeellä jotta se menee varmasti kiinni.

Close Front Cover

Sulje kiinnitysyksikön kansi 1.
Sulje laitteen takakannen takana oleva kiinnitysyksikön kansi.

Close Fuser Cover

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-5440D, HL-5450DN, HL-5450DNT, HL-5470DW, HL-6180DW, HL-6180DWT