HL-5370DW

Miten palautan tulostinpalvelimen tehdasasetukset?

Jos haluat palauttaa (resetoida) tulostinpalvelimen oletusasetuksiinsa (resetoida kaikki sellainen tieto kuten salasana ja IP-osoite), noudata alla olevia ohjeita:

1. Sammuta tulostin.

2. Varmista, että etukansi on suljettuna ja että virtajohto on kytkettynä.

3. Pidä Go-näppäintä alaspainettuna samalla kun kytket virran päälle. Ensin kaikki LED-valot syttyvät , ja sitten Status -valo sammuu. Päästä irti Go-näppäimestä. Varmista, että kaikki LED-valot ovat sammuneet.
  4. Paina Go-näppäintä kuusi kertaa. Varmista, että kaikki LED-valot syttyvät osoittamaan, että tulostinpalvelinta on palautettu tehdasasetuksiinsa.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-5250DN, HL-5350DN, HL-5370DW