HL-5250DN

Miten saan automaattisen kaksipuoleisen tulostuksen päälle Mac OS X 10.3-tulostinohjaimesta?

Toimi seuraavasti:

Automaattinen kaksipuoleinen tulostus paperikasetista

1. Valitse valikon File kohta "Print" jolloin avautuu Print-ikkuna.
  2. Osoita "Layout". Sen alta löydät valinnan "Two-Sided".
  3. Valitse joko "Long-edged binding" tai "Short-edged binding" (kääntö paperin pitkän tai lyhyen sivun mukaan).
  1. Osoita Print.

Automaattinen kaksipuoleinen tulostus monitoimialustalta

1. Avaa monitoimialusta ja laske se alas.
  1. Käännä monitoimialustan paperituki ulos.
  1. Avaa paperituki joka estää valmiita sivuja tulemasta alas tulostimen päältä, tai poista valmiit sivut sitä mukaa kun ne tulevat ulos tulostimesta.

1. Aseta paperia monitoimialustalle. Paperipino ei saa peittää pinon maksimikorkeuden merkkiä.
  1. Paina paperinohjaimia ja siirrä ohjaimia tulostuspaperin mittojen mukaan.
  1. Valitse valikon File kohta "Print" jolloin avautuu Print-ikkuna.
  2. Osoita "Layout". Sen alta löydät valinnan "Two-Sided".
  3. Valitse joko "Long-edged binding" tai "Short-edged binding" (kääntö paperin pitkän tai lyhyen sivun mukaan).
  1. Osoita Print.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-5250DN, HL-5270DN, HL-5280DW