HL-5250DN

Tulostin tulostaa itsestään ja/tai tulostaa soopaa.

1. Tarkista tulostinkaapelin pituus. Suosittelemme että rinnakkais- tai USB-liitäntäkaapelin pituus ei olisi yli 2 metriä.

2. Tarkista että tulostinkaapeli ei ole vahingoittunut tai poikki.

3. Jos käytössä on kirjoitinjakaja, poista se ja kytke tulostin suoraan tietokoneeseen. Yritä tulostaa uudestaan.

4. Tarkista että tietokone tai sovellus käyttää oikeaa tulostinohjainta. Aseta Brotherin ohjain oletustulostimeksi.

5. Tarkista että samaan porttiin ei ole liitetty esim. ulkoista kovalevyä tai skanneria. Poista muut laitteet portista ja yritä tulostaa uudelleen.
  6. Ota tilavalvonta (Status Monitor) pois käytöstä (jos se oli asennettu ja käytössä). Tilanäytön saa pois Windows tulostinohjaimen asetuksista, välilehdeltä Lisäasetukset ja Laiteasetukset (Device Options) kohdasta Tilan valvonta.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-1230, HL-1240, HL-1250, HL-1270N, HL-1430, HL-1440, HL-1450, HL-1470N, HL-1650, HL-1670N, HL-1850, HL-1870N, HL-5030, HL-5040, HL-5050, HL-5070N, HL-5240, HL-5250DN, HL-5270DN, HL-5280DW