HL-5240

Tulostin ei tulosta koko sivua, tulee virheilmoitus TULOSTUKSEN YLIVUOTO (PRINT OVERRUN).

Toimi seuraavasti:

• Paina Go-painiketta niin tulostetaan muistissa jäljellä oleva data. Jos haluat tyhjentää muistin, silloin täytyy peruuttaa tulostustyö.
  • Tee asiakirjasta yksinkertaisempi ja/tai alenna tulostuksen erotuskykyä.
  • Aseta Windows-tulostinohjaimen asetus "page protection" asentoon AUTO. Voit käyttää myös Remote Printer Console-ohjelmaa.

• Muuta seuraavia Windows-tulostinohjaimen asetuksia ja yritä tulostaa uudestaan. Paras asetus on dokumenttikohtainen:
    +Grafiikkatila
    +TrueType-tila
    +Käytä tulostimen TrueType®-fontteja
    Asetuksia muutetaan tulostinohjaimen välilehdeltä Lisäasetukset ('Advanced'). Kohdasta Tulostusasetukset ('Print Setting') valitaan Määritä itse ('Manual'). Valitse sitten Asetukset ('Setting...').

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-5240, HL-5250DN