HL-5240

Kuinka lisäpaperikasetti asennetaan?

1. Sammuta laite virtakytkimestä. Irroita kaikki kaapelit ja sähköjohto.
  2. Nosta laite kantokahvoista kiinni pitäen lisäpaperikasetin päälle siten että kasetissa olevat tapit osuvat laitteen pohjassa oleviin reikiin kuten kuvassa näkyy. Jos haluat asentaa kaksi lisäpaperikasettia, liitä ne kaksi kasettia ensin toisiinsa ja nosta sitten laite lisäpaperikasetin päälle.
  3. Vedä paperikasetti ulos lisäpaperikasetista. Vedä paperikasetti ulos laitteesta ja poista paperinippu. Aseta lisäpaperikasetissa ollut paperikasetti tulostimeen alkuperäisen kasetin tilalle ja päinvastoin. Jos et muista vaihtaa kasetteja keskenään paperin syöttö ei onnistu alakasetista. Kytke sähköjohto ja sitten muut kaapelit ja virta päälle laitteeseen.

4. Voit käyttää joka kasetissa erikokoista paperia ja tulostin voi automaattisesti valita oikean kasetin. Tee seuraavat asetukset:

Windows-käyttäjät: Valitse Start > Settings > Control Panel > Printers (Windows XP:ssä Tulostimet ja faksit eli "Printers and Faxes").

Napsauta tulostimen nimeä oikealla hiirennäppäimellä ja valitse Ominaisuudet (Properties).

Valitse välilehti Accessories ja sieltä AutoDetect. Kun lisäpaperikasetti (Paper Source Setting) on valittu voit valita juuri tässä kasetissa käytettävän paperikoon (Paper Size).

Napsauta Update ja sitten Apply.
    (Auto Detect ei toimi tietyissä tilanteissa. Jos laitteeseen ei saada yhteyttä, voit lisätä lisäkasetit manuaalisesti. Valitse kasetit kohdasta Available Options, napsauta Add ja sitten Apply.)

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-5240, HL-5250DN, HL-5340D, HL-5350DN, HL-5370DW