HL-5070N

Kuinka tulostetaan paperin molemmille puolille?

Tulostimen mukana toimitetut Windows 95/98/Me, Windows NT 4.0, Windows 2000/XP, Mac OS 8.6 to 9.2 ja Mac OS X 10.1 tulostinohjaimet tukevat manuaalista kaksipuoleista tulostusta.

BR-Script-tulostinohjain (käyttää PostScript®-emulointia) ei tue manuaalista kaksipuoleista tulostusta.

Manuaalinen kaksipuoleinen tulostus paperikasetista:

1. Avaa tulostinohjaimessa välilehti Lisäasetukset (Advanced) ja valitse Kaksipuolinen käsin (Manual Duplex).
  1. Kaikki sivut joiden sivunumero on parillinen tulostuvat automaattisesti.
  1. Poista sivut joiden sivunumero on parillinen ulostulotasolta. Aseta tulostetut sivut paperikasettiin siten että tyhjä puoli (se jolle seuraavaksi tulostetaan) osoittaa alas. Seuraa näytölle tulevia ohjeita.
  1. Nyt tulostetaan automaattisesti kaikki sivut, joiden sivunumero on pariton arkkien kääntöpuolelle.

Manuaalinen kaksipuoleinen tulostus monitoimialustalta:

• Jos paperi on käyristynyt, suorista se ja aseta monitoimialustalle. Käyristynyt paperi voi aiheuttaa paperinsyöttöongelmia
  • Älä käytä kovin ohutta tai paksua paperia.
  • Manuaalista kaksipuoleista tulostusta käytettäessä voi ilmetä paperinsyöttöongelmia tai tulostuslaatuongelmia. Paperinsyöttöongelmien sattuessa katso Kuinka poistetaan juuttunut paperi?.

1. Avaa välilehti Lisäasetukset (Advanced) ja valitse Kaksipuolinen käsin (Manual Duplex).  Avaa välilehti Perusasetukset (Basic) ja valitse ryhmästä Paperilähde (Paper Source) monitoimialusta (MP Tray).

2. Aseta paperi molemmin käsin monitoimialustalle kunnes paperin etureuna koskettaa paperinsyöttörullaa. Katso että paperin se puoli jolle tulostetaan tulee ylöspäin. Seuraa näytölle tulevia ohjeita. Toista kohtaa kunnes kaikki sivut joiden sivunumero on parillinen on tulostettu.
  3. Poista valmiit sivut joiden sivunumero on parillinen ulostulotasolta. Aseta sitten valmiit sivut oikeassa järjestyksessä monitoimialustalle. Aseta tulostetut sivut monitoimialustalle siten että tyhjä puoli (se jolle seuraavaksi tulostetaan) jää päällepäin. Seuraa näytölle tulevia ohjeita.
  4. Toista kohtaa 3 kunnes kaikki sivut joiden sivunumero on pariton on tulostettu.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-5050, HL-5070N