HL-5050

Mikä on palvelinpohjainen verkko ja tukeeko Brother palvelinpohjaisia verkkoja?

Jos käytössä on verkko jossa on yksi tai useampia tiedostopalvelimia (tavallisesti tietokoneita joissa on Windows NT 4®, Windows 2000, Novell Netware, Unix, Linux ym.) jossa kaikki liikenne koostuu palvelimille lähetetyistä palvelupyynnöistä silloin puhutaan palvelinpohjaisesta verkosta tai verkosta jossa on asiakas-palvelin-arkkitehtuuri.

Brotherin tulostimet voidaan liittää tälläiseen verkkoon eri tavoilla.

Voit luoda palvelimeen yhteisen tulostusjonon johon kaikki Brotherin tulostustyöt lähetetään. Tämä on paras tapa järjestää tulostustyöt tälläisessä verkossa kun tulostin liitetään palvelimeen rinnakkais- tai USB-liitännällä jolloin tulostin voidaan tätä kautta jakaa verkon käyttäjien kesken.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-1230, HL-1240, HL-1250, HL-1270N, HL-1430, HL-1440, HL-1450, HL-1470N, HL-2460, HL-5040, HL-5050, HL-5070N, HL-7050, HL-7050N