HL-4570CDW

Tukos sisällä

Jos paperi juuttuu laitteen sisälle, noudata alla olevia ohjeita:

1. Sammuta laite virtakaktaisimesta ja irrota sähköjohto seinäpistokkeesta.

2. Paina etukannen avaamispainiketta ja avaa etukansi.

Image

3. Pidä kiinni rumpuyksikön vihreästä kahvasta. Vedä rumpuyksikkö ulospäin, kunnes se pysähtyy.

Image

4. Käännä laitteen vasemmalla puolella olevaa vihreätä lukkovipua (1) vastapäivää vapautusasentoon. Pitäen kiinni rumpuyksikön vihreästä kahvasta, nosta rumpuyksikön etupuolta ja poista se laitteesta.

Image

• Pidä kiinni vihreistä kahvoista, kun kannat sitä. ÄLÄ kanna sitä pitäen kiinni sivuista!

Image

• Suosittelemme, että asetat väriainekasetti ja rumpuyksikköyhdistelmän puhtaalle, tasaiselle pinnalle, jossa on kertakäyttöpaperia sen alla siltä varalta, että siitä varisisi väriainetta.
    • Välttääksesi staattisen sähkön aiheuttamaa vahinkoa, ÄLÄ kosketa kuvassa esitettyjä elektrodeja.

Image

5. Vedä varovasti ulos juuttunut paperi.

Image

Välttääksesi tulostuslaadun heikkenemistä, ÄLÄ kosketa kuvassa esitettyjä varjostettuja osia.

Image

6. Varmista, että vihreä lukitusvipu (1) on vapautusasennossa, kuten kuvassa esitetään.

Image

7. Kohdista rummun ohjureiden päät (2)  Image merkkiin (1) laitteen molemmin puolin, ja liu'uta varovasti rumpuyksikkö takaisin laitteeseen, kunnes se pysähtyy vihreän lukitusvivun kohdalla.

Image

8. Käännä vihreätä lukkovipua (1) myötäpäivää lukitusasentoon.

Image

9. Työnnä rumpua, kunnes se pysähtyy.

Image

10. Sulje laitteen etukansi.

Jos sammutat laitteen, kun siinä on "tukos sisällä", laite alkaa tulostamaan epätäydellistä tietoa tietokoneestasi, kun kytket sen uudelleen päälle. Poista siksi tietokoneestasi kaikki tulostustyöt tulostusjonosta, ennen kuin kytket virran päälle.

11. Kytke virtakaapeli ja käynnistä tulostin virtakytkimestä.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-4140CN, HL-4150CDN, HL-4570CDW, HL-4570CDWT