HL-4200CN

Miten vaihdan väriainekasetin?

ÄLÄ käytä minkäänlaisia suihkeita laitteen puhdistamiseksi sen kummemmin sisä- kuin ulkopuoleltakaan. Se voi aiheuttaa tulipalon tai sähköiskun.

Värikasettien mallit on mainittu laitteen käyttöohjeessa ja Brother Solutions Centerin sivuilla kohdassa Tulostustarvikkeet ja lisävarusteet. Siirry ensin laitteesi kotisivulle ja valitse sieltä Tulostustarvikkeet ja lisävarusteet.

Vaihda väriainekasetti alla olevia ohjeita noudattaen.

1. Paina kannen avauspainiketta ja aseta se pöydälle.

2. Käännä vaihdettavan värikasetin päässä olevaa vipua niin että kasetti irtoaa.

3. Nosta kasetti ylös.

Värikasetit kannattaa asettaa esimerkiksi talouspaperin tai sanomalehden päälle, koska niistä voi valua väriä. Älä ravista kasetteja.

4. Ota uusi värikasetti pois pakkauksestaan.

5. Pidä värikasetti vaakasuorana molemmin käsin ja heiluta sitä varovasti sivulta sivulle 6 - 7 kertaa, jotta väriaine jakautuisi tasaisesti kasetin sisällä.

6. Aseta kasetti tulostimessa olevan vastaavan merkin kohdalle ja laske kasetti paikoilleen.

7. Ota kasetin vivusta kiinni ja käännä vipu lukittu-asentoon joka on merkitty kasettiin.

8. Poista kasetin sinetti vetämällä sitä suoraan ylöspäin.

• Kasetin sinetti on poistettava vetämällä ylöspäin. Jos vedät sitä sivusuuntaan se voi mennä poikki.
    • Jos kasetin sinetin poistamiseen kuluu enemmän kuin 5 sekuntia, näyttöön voi tulla virheilmoitus. Silloin käännä vaihdettavan värikasetin päässä olevaa vipua niin että kasetti irtoaa, ja kiinnitä vipu uudelleen. Tai sammuta kirjoitin hetkeksi virtakytkimestä.

9. Aseta kansi paikoilleen.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-4000CN, HL-4200CN