HL-4200CN

Tulostuslaatu on huono käytettäessä kaksipuoleista tulostusta.

Seuraavien tulostuslaatuongelmien ilmaantuessa muuta asetuksia tulostusmateriaalin mukaan jos alueille joiden tulisi olla täysin mustia ilmestyy valkoisia pilkkuja, paperille tulee irtonaista värijauhetta, tulostusjälki on epäterävää tai sinertävää.

Jos mustille alueille ilmestyy valkoisia pilkkuja tai tulostusjälki on epäterävää, muuta asetusta Media Current aina arvoon -20 asti.

Jos tulostusjälki on epäterävää tai sinertävää, muuta asetusta Media Current aina arvoon +30 asti.

Asetuksia muutetaan seuraavasti.

1. Paina Menu-nappia. Näyttöön tulee päävalikko.
    "Menu 1:System"
  2. Paina kerran nuoli alas-nappia.
    "Menu 2:Maintenance"
  3. Paina kerran Form Feed/Set- tai nuoli oikeaan-nappia.
    "2:Maintenance Init NVM"
  4. Paina kolme kertaa nuoli alas-nappia.
    "2:Maintenance Media CurrentAdj"
  5. Paina kerran Form Feed/Set- tai nuoli oikeaan-nappia.
  6. Valitse käytettävä tulostusmateriaali painamalla nuoli alas-nappia.
  7. Paina kerran Form Feed/Set- tai nuoli oikeaan-nappia.
  8. Anna arvo käyttäen nuoli ylös tai alas-nappia ja paina Form Feed/Set niin arvo talletetaan.
    Esim "Plain Paper 2 *"
  9. Paina kerran Menu-nappia kun haluat lopettaa.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-4200CN