HL-4070CDW

Miten vaihdetaan hukkavärisäiliö?

Toimi seuraavasti.

• Älä käytä hukkavärisäiliötä uudelleen.
  • Älä pane käytettyä hukkavärisäiliötä tuleen, se voi räjähtää.
  • Varo että värijauhe ei valu pois kasetista. Älä hengitä värijauhepölyä äläkä päästä sitä silmiisi.
  • Älä puhdista laitetta sisä- tai ulkopuolelta syttyvillä aineilla tai millään suihkepulloissa myytävällä puhdistusaineella.

Sinun malliisi sopivan hukkavärisäiliön tilausnumeron löydät laitteen käyttöoppaasta ja myös laitteen kotisivulta Brother Solutions Centeristä, osiosta Tulostustarvikkeet ja lisävarusteet. Valitse ensin malli ja oikean linkin löydät mallin kotisivulta.

1. Sammuta tulostin virtakytkimestä. Paina kannenavausnappia ja avaa etukansi.
  2. Ota kiinni rumpukasetin vihreästä kahvasta. Nosta kasettia ylös ja vedä ulos niin pitkälle kuin se tulee.
  3. Käännä harmaa lukitusvipu (1) vasemmalla auki-asentoon. Nosta kasettia ylös ja vedä ulos tulostimesta pitäen kiinni vihreistä kahvoista.

Kanna rumpukasettia pitäen kiinni vihreistä kahvoista. Älä pidä kiinni sivuista.

• Aseta rumpukasetti-värikasetti-yhdistelmä pöydälle sanomalehden päälle siltä varalta että siitä valuu värijauhetta ulos.
    • Jos saat värijauhetta käsille tai vaatteille, pyyhi se heti pois tai pese pois kylmällä vedellä.
    • Älä koske kuvassa värillisillä nuolilla esitettyihin osiin, staattinen sähkö voi vahingoittaa tulostinta.
  4. Ota kiinni siirtohihnan vihreistä osista molemmin käsin ja nosta sitä ylös ja pois laitteesta.

• Aseta siirtohihna pöydälle sanomalehden päälle siltä varalta että siitä valuu värijauhetta ulos.
    • Kierrätä käytetty hukkavärisäiliö tai heitä pois paikallisten määräysten mukaan. Älä heitä käytettyä hukkavärisäiliötä kotitalousjätteisiin. Kysy tarvittaessa neuvoa paikalliselta jätehuoltoviranomaiselta.
  5. Poista hukkavärisäiliö laitteesta vihreästä kahvasta kiinni pitäen.
  6. Ota uusi hukkavärisäiliö pois pakkauksestaan ja aseta se laitteeseen vihreästä kahvasta kiinni pitäen.
  7. Aseta siirtohihna takaisin laitteeseen. Katso että hihnan kehyksessä olevat nuolet  vastaavat laitteessa oleviin  nuoliin. Paina siirtohihnaa alaspäin niin että se menee pohjaan asti.
  8. Aseta rumpukasetti tulostimeen seuraavasti.

1. Katso että harmaa lukitusvipu (1) on yläasennossa. Aseta rumpukasetti tulostimeen. Paina harmaa lukitusvipu (1) ala-asentoon (1).

Kun asetat rumpukasettia tulostimeen, katso että kasetin vihreän kahvan ohjaimet (1) osoittavat molemmilla puolilla olevia vihreitä nuolia (2).

2. Työnnä kasetti sisään niin pitkälle kuin se menee.
    1. Sulje etukansi. Käynnistä tulostin virtakytkimestä.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-4040CN, HL-4050CDN, HL-4070CDW