HL-4070CDW

Nestekidenäyttöön tulee viesti "Print Unable 72". Miten toimitaan?

Laitteessa on toimintahäiriö ehkä siksi että laitteen sisälle on kondensoitunut vettä ulkoilman ja laitteen sisälämpötilan suurien lämpötilaerojen johdosta.

Virheilmoitus poistetaan seuraavasti:

1. Laitteessa on virta päällä. Avaa etukansi.

2. Jätä etukansi auki ja odota 30 minuuttia.

3. Sulje etukansi.

4. Kytke virta pois laitteesta ja kytke se taas päälle.

Kondensaation välttämiseksi vältä laitteen sijoittamista paikkaan jossa kosteus on suuri ja jossa lämpötilaerot ovat suuria (esim. ilmankostuttajan lähelle).
Huomioi seuraavat laitteen käyttöympäristön rajat:

• Lämpötila: 20°C .. 32.5°C (50°F .. 90.5°F)
  • Kosteus: 20% .. 80% (ei-kondensoituva)

Jos ilmoitus "Print Unable72" ilmaantuu jatkuvasti nestekidenäyttöön laitteessa saattaa olla mekaaninen ongelma. Ota yhteyttä Brotherin asiakastukeen.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-9040CN, DCP-9042CDN, DCP-9045CDN, HL-4040CN, HL-4050CDN, HL-4070CDW, MFC-9440CN, MFC-9450CDN, MFC-9840CDW