HL-4070CDW

Miten kuitataan ilmoitus Tukos Kasetti 1 tai Kasetti 2 ("Jam Tray 1" tai "Jam Tray 2")?

Huom: Näytöllä laitteen paperikasetteja kutsutaan seuraavilla nimillä.

Kasetti  Kasetin nimi
 Vakiopaperikasetti  KASETTI1
 Lisäpaperikasetti:
 * Vain mallille HL-4050CDN.
 KASETTI2

Jos paperi juuttuu paperikasettiin, toimi seuraavasti:

1. Vedä paperikasetti kokonaan ulos laitteesta.
  2. Vedä juuttunut paperi ulos hitaasti molemmin käsin. Tarkista että koko paperi tulee ehjänä ulos.
  3. Varmista, että paperimäärä on alle paperin maksimimerkin. Samalla kun painat vihreitä paperinohjaimia säädä ohjaimia paperin mittojen mukaan. Varmista, että ohjaimet ovat tukevasti koloissaan.

4. Aseta paperikasetti takaisin laitteeseen pohjaan asti.

5. Avaa etukansi ja sulje se niin tulostus jatkuu.

Älä poista vakiopaperikasettia jos aiot tulostaa lisäpaperikasetista, se aiheuttaa paperinsyöttöhäiriön.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-4040CN, HL-4050CDN, HL-4070CDW