HL-4050CDN

Miten tulostustyö ohjataan tiedostoon?

Tulostustyö voidaan ohjata tulostimen sijasta tiedostoon seuraavasti.

Ikkunat voivat olla erinäköisiä eri ympäristöissä.

1. Avaa kansio Tulostimet ja faksit.
  2. Napsauta tulostimen nimeä oikealla hiirennäppäimellä ja valitse Ominaisuudet (Properties).
  3. Valitse välilehti Portit (Ports) ja pane muistiin mikä portti nyt on valittuna.
  4. Valitse porttiluettelosta FILE.
  5. Napsauta Käytä (Apply) ja OK.
  6. Avaa sovellus ja hae käsiteltävä tiedosto ikkunaan.
  7. Valitse sovelluksessa Tiedosto => Tulosta (File => Print).
  8. Valitse Brother HL-XXXX (1) tai MFC-XXXX tai DCP-XXXX Printer * ja katso että kohdassa Print to file (2) on ruksi.
    * missä XXXX on mallin nimi.
  1. Napsauta OK.
  2. Kun kysytään tulostustiedoston nimeä, anna nimi ja tarvittaessa myös kansiopolku. Jos tulostat USB-tikulle, anna  x:\file. (missä x: on asematunnus ja "file" on tulostustiedoston nimi.)
  3. Napsauta OK.  Tiedosto talletetaan asemalle.
  4. Toista vaiheet 1-5, mutta vaihda takaisin se portti jonka panit muistiin vaiheessa 3. Nyt tulostusasetukset ovat alkuarvoissaan.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-9045CDN, HL-4040CN, HL-4050CDN, HL-4070CDW, MFC-9440CN, MFC-9450CDN, MFC-9840CDW