HL-4050CDN

Tulostin tulostaa itsestään ja/tai tulostaa soopaa.

Tarkista seuraavat seikat.

1. Tarkista tulostinkaapelin pituus. Suosittelemme että rinnakkais- tai USB-liitäntäkaapelin pituus ei olisi yli 2 metriä.

2. Tarkista että tulostinkaapeli ei ole vahingoittunut tai poikki ja että se on hyvin kiinni molemmista päistä.

3. Jos käytössä on kirjoitinjakaja, poista se ja kytke tulostin suoraan tietokoneeseen. Yritä tulostaa uudestaan.

4. Tarkista että tietokone käyttää oikeaa tulostinohjainta:

Windows-käyttäjät:

1. [Windows 2000-käyttäjät]
      Valitse Start => Settings => Printers.

[Windows XP/ Windows Server 2003-käyttäjät]
      Valitse Start =>Tulostimet ja faksit (Printers and Faxes).

[Windows Vista/ Windows Server 2008-käyttäjät]
      Valitse Start => Ohjauspaneeli (Control Panel) => Laitteisto ja äänet (Hardware and Sound) => Tulostimet (Printers).

2. Napsauta tulostimesi nimeä oikealla hiirennäppäimellä ja valitse Tulostusmääritykset ("Printing Preferences").

3. Tarkista tulostimen nimi.
      Tulostimen nimen pitäisi näkyä ikkunan yläreunassa jos oikea ohjain on valittu.
      Jos ei ole, asenna oikea tulostinohjain Pika-asennusoppaan neuvojen mukaan. Oppaat löydät tämän sivuston välilehdestä "Käyttöohjeet".
      Printer Driver Name

Macintosh-käyttäjät:

1. Osoita Apple-kuvaketta ja avaa "System Preferences".

2. Osoita kuvaketta "Print & Fax" tai "Print & Scan".
      Avautuu ikkuna Print & Fax tai Print & Scan.

3. [Mac OS X 10.3.x - 10.4.x -käyttäjät]

1. Valitse tulostimesi nimi vasemmalta. Nimen tulee näkyä ikkunassa Print Dialogue kohdassa Selected Printer. Jos ei, valitse tulostin.

2. Osoita "Printer Setup".
        Print & Fax Dialogue

3. Valitse alasvetovalikosta "Printer Model" ja tarkista tulostimen nimi.
        Jos tulostinohjaimen nimi ja tulostimen nimi ovat samat, valinta on oikea.
        Jos ei ole, asenna oikea tulostinohjain Pika-asennusoppaan neuvojen mukaan. Oppaat löydät tämän sivuston välilehdestä "Käyttöohjeet".
        Printer Driver Name

[Mac OS X 10.5.x ja uudempien käyttäjät]

1. Valitse tulostimesi nimi vasemmalta. Nimen tulee näkyä ikkunassa kohdassa Default Printer. Jos ei, valitse tulostin.

2. Osoita "Open Print Queue".
      Print & Scan Dialogue

3. Osoita kuvaketta "Printer Setup" ikkunan yläreunassa(Mac OS X 10.5 sis. kuvakkeen "Info").

4. Osoita "Driver" ja tarkista tulostimen nimi.
      Jos tulostinohjaimen nimi ja tulostimen nimi ovat samat, valinta on oikea.
      Jos ei ole, asenna oikea tulostinohjain Pika-asennusoppaan neuvojen mukaan. Oppaat löydät tämän sivuston välilehdestä "Käyttöohjeet".
      Printer Driver Name

5. Tarkista että samaan porttiin ei ole liitetty esim. ulkoista kovalevyä tai skanneria. Poista muut laitteet portista ja yritä tulostaa uudelleen.

6. Ota tilanvalvonta (Status Monitor) pois käytöstä (jos se oli asennettu ja käytössä). :

Windows-käyttäjät:

1. Jos Tilanvalvonta-kuvake näkyy työpöydällä, napsauta sen ikkunaa oikealla hiirennäppäimellä.
      Jos Tilanvalvonta-kuvake näkyy tehtävärivillä, napsauta sen kuvaketta oikealla hiirennäppäimellä.

2. Valitse Exit.
      Tilanvalvonta on pois käytöstä.
      Status Monitor

Macintosh-käyttäjät:

Osoita tilanäyttöikkunan yläreunan X-nappia.
    Tilanäyttö suljetaan.
    Status Monitor

--TAI--
    Mene valikkoriville ja osoita Brother Status Monitor => Quit Brother Status Monitor.
    Tilanäyttö suljetaan.
    Status Monitor

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-2140, HL-2150N, HL-2170W, HL-4040CN, HL-4050CDN, HL-4070CDW, HL-5340D, HL-5350DN, HL-5370DW