HL-4040CN

Koetin käyttää suoratulostusta USB-muistitikulta mutta sain vain virheilmoitussivun?

Suoratulostus USB-muistitikulta ei tue kaikkia mahdollisia tiedostotyyppejä eikä tuetuista tiedostotyypeistä kaikkia variaatioita.

Virheilmoitukset ovat muotoa:

• Unsupported PDF data for Direct Print: xxxx
  • Unsupported TIFF data for Direct Print: xxxx
  • Unsupported JPEG data for Direct Print: xxxx

* missä xxxx on virhekoodi.

Luettelossa näet eri virhekoodit ja miten täytyy toimia niiden tullessa.

Virhekoodi 100

Syy Suositus
  • JPEG-tiedostoa ei tueta

• JPEG-tiedosto vahingoittunut

• USB-muistin sisältö vahingoittunut
  1. Tulosta tiedosto käyttäen Brotherin tulostinohjaimen "tulosta tiedostoon"-toimintoa. (Täältä näet miten käytetään Brotherin tulostinohjaimen "tulosta tiedostoon"-toimintoa.) Talleta tiedosto muistitikulle ja tulosta dokumentti USB-muistitikulta.

2. Tulosta tiedosto suoraan tietokoneesta.

Virhekoodi 200

Syy Suositus
  • TIFF-tiedostoa ei tueta

• TIFF-tiedosto vahingoittunut

• USB-muistin sisältö vahingoittunut
  1. Tulosta tiedosto käyttäen Brotherin tulostinohjaimen "tulosta tiedostoon"-toimintoa. (Täältä näet miten käytetään Brotherin tulostinohjaimen "tulosta tiedostoon"-toimintoa.) Talleta tiedosto muistitikulle ja tulosta dokumentti USB-muistitikulta.

2. Talleta TIFF-tiedosto PDF- tai JPEG-muodossa käyttäen mahdollisesti toista ohjelmaa.

3. Tulosta tiedosto suoraan tietokoneesta.

Virhekoodit 1011 - 1014

Syy Suositus
  • PDF-tiedoston salausta ei tueta

• PDF-tiedoston avaaminen vaatii salasanan

1. Poista salaus PDF-tiedostosta tietokonetta käyttäen ja yritä tulostaa uudestaan.

2. Tulosta tiedosto käyttäen Brotherin tulostinohjaimen "tulosta tiedostoon"-toimintoa. (Täältä näet miten käytetään Brotherin tulostinohjaimen "tulosta tiedostoon"-toimintoa.) Talleta tiedosto muistitikulle ja tulosta dokumentti USB-muistitikulta.

3. Tulosta tiedosto suoraan tietokoneesta.

Virhekoodit 1031 - 1033

Syy Suositus
  • PDF- tiedoston datamuotoa ei tueta.

1. Tulosta tiedosto käyttäen Brotherin tulostinohjaimen "tulosta tiedostoon"-toimintoa. (Täältä näet miten käytetään Brotherin tulostinohjaimen "tulosta tiedostoon"-toimintoa.) Talleta tiedosto muistitikulle ja tulosta dokumentti USB-muistitikulta.

2. Tulosta tiedosto suoraan tietokoneesta.

Virhekoodi 1040

Syy Suositus
  • Brotherin tulostimen muisti on täysi.

• Tiedostossa on käsky jota ei tueta.

1. Lisää tulostimeen muistia. Tämä voi auttaa jos tiedosto ei ole vahingoittunut.

2. Tulosta tiedosto käyttäen Brotherin tulostinohjaimen "tulosta tiedostoon"-toimintoa. (Täältä näet miten käytetään Brotherin tulostinohjaimen "tulosta tiedostoon"-toimintoa.) Talleta tiedosto muistitikulle ja tulosta dokumentti USB-muistitikulta.

3. Tulosta tiedosto suoraan tietokoneesta.

Virhekoodit 1041 - 1042

Syy Suositus
  • Tiedostossa on käsky jota ei tueta.

1. Tulosta tiedosto käyttäen Brotherin tulostinohjaimen "tulosta tiedostoon"-toimintoa. (Täältä näet miten käytetään Brotherin tulostinohjaimen "tulosta tiedostoon"-toimintoa.) Talleta tiedosto muistitikulle ja tulosta dokumentti USB-muistitikulta.

2. Tulosta tiedosto suoraan tietokoneesta.

Virhekoodi 1050

Syy Suositus
  • Tiedostossa on käsky jota ei tueta.

• PDF-tiedosto vahingoittunut

• USB-muistin sisältö vahingoittunut
  1. Tulosta tiedosto käyttäen Brotherin tulostinohjaimen "tulosta tiedostoon"-toimintoa. (Täältä näet miten käytetään Brotherin tulostinohjaimen "tulosta tiedostoon"-toimintoa.) Talleta tiedosto muistitikulle ja tulosta dokumentti USB-muistitikulta.

2. Tulosta tiedosto suoraan tietokoneesta.

Virhekoodit 1060 - 1064

Syy Suositus
  • Tiedostossa on fontti jota ei tueta.

• PDF-tiedosto vahingoittunut

• USB-muistin sisältö vahingoittunut
  1. Tulosta tiedosto käyttäen Brotherin tulostinohjaimen "tulosta tiedostoon"-toimintoa. (Täältä näet miten käytetään Brotherin tulostinohjaimen "tulosta tiedostoon"-toimintoa.) Talleta tiedosto muistitikulle ja tulosta dokumentti USB-muistitikulta.

2. Tulosta tiedosto suoraan tietokoneesta.

Virhekoodit 1070 - 1072

Syy Suositus
  • Tiedostossa on käsky jota ei tueta.

1. Tulosta tiedosto käyttäen Brotherin tulostinohjaimen "tulosta tiedostoon"-toimintoa. (Täältä näet miten käytetään Brotherin tulostinohjaimen "tulosta tiedostoon"-toimintoa.) Talleta tiedosto muistitikulle ja tulosta dokumentti USB-muistitikulta.

2. Tulosta tiedosto suoraan tietokoneesta.

Virhekoodit 1080 - 1082

Syy Suositus
  • PDF-tiedostoa ei voi tulostaa suurella tarkkuudella.

• PDF-tiedosto on suojattu tunnussanalla.

1. Poista rajoitus PDF-tiedostosta tietokonetta käyttäen ja yritä tulostaa uudestaan.

2. Poista salasanasuojaus PDF-tiedostosta tietokonetta käyttäen. Tulosta tiedosto käyttäen Brotherin tulostinohjaimen "tulosta tiedostoon"-toimintoa. (Täältä näet miten käytetään Brotherin tulostinohjaimen "tulosta tiedostoon"-toimintoa.) Talleta tiedosto muistitikulle ja tulosta dokumentti USB-muistitikulta.

Jos ongelma ei ratkea, tiedosto voi olla vahingoittunut.

Aiheeseen liittyvät kysymykset

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-9045CDN, HL-4040CN, HL-4050CDN, HL-4070CDW, MFC-9440CN, MFC-9450CDN, MFC-9840CDW