HL-4040CN

Brotheriin ei tule virtaa. Mitä tehdä?

Jos näyttää siltä että Brotheriin ei tule virtaa, tarkista seuraavat seikat:

1. Onko virta päällä?
    Tarkista että virta on kytketty päälle virtakytkimestä.
  2. Tarkista että sähköjohto on kiinni seinäkoskettimessa?
    Sammuta laite virtakytkimestä, työnnä johto kunnolla kiinni ja kytke virta päälle.
  3. Tuleeko seinäkoskettimeen virtaa?
    Kytke sähköjohto toimivaksi todettuun seinäkoskettimeen jossa on oikea jännite. Älä kytke muita laitteita samaan seinäkoskettimeen. Älä kytke sähköjohtoa tietokoneen takana olevaan virranulosottoon. Kysy tarvittaessa neuvoa sähköasentajalta.

Jos näyttää siltä että Brotheriin ei tule virtaa, syynä voi olla liian korkea verkkojännite tai salaman aiheuttama ylijännite jolta laite suojautuu sammuttamalla itsensä.

Sammuta laite virtakytkimestä ja irroita sähköjohto. Odota vähintään 5 minuuttia ja kytke virta päälle virtakytkimestä.

(Jos virta kytketään liian nopeasti - alle 5 minuutin kuluttua, silloin laite ei käynnisty. Odota kauemmin ennenkuin kytket virran päälle.)

Jos ongelma ei ratkea, ota yhteyttä Brother-huoltoon.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-9040CN, DCP-9042CDN, DCP-9045CDN, HL-4040CN, HL-4050CDN, HL-4070CDW, MFC-9440CN, MFC-9450CDN, MFC-9840CDW