HL-4040CN

Kuinka monitoimialustaa käytetään tulostettaessa paksulle paperille, tarroille ja kirjekuorille Windows -ympäristössä?

Toimi seuraavasti tulostettaessa paksulle paperille, tarroille ja kirjekuorille.

1. Valitse tulostinohjaimesta:
    (1) Paper Size (Paperikoko)
    (2) Media Type (Tulostusmateriaali)
    (3) Paper Source (Paperilähde)
    ja muut asetukset.

[PCL-ohjain]

[BR-Script-ohjain]
* BR-Script-ohjainta voi käyttää vain mallien HL-4050CDN ja HL-4070CDW kanssa.

• BR-Script-ohjainta voi käyttää vasta kun se on asennettu tulostimen mukana tulevalta CDROM-levyltä. Käytä Custom Install-valintaa.
  • Käytettäessä kirjekuorikokoa #10, valitse kohdasta Paper Size koko Com-10.
  • Käytettäessä kirjekuoria joita ei ole lueteltu valmiina, kuten #9 tai C6, valitse User Defined....

1. Avaa monitoimialusta ja laske se varovasti ala-asentoon.
  1. Vedä alustan paperituki ulos ja käännä jatkotuki auki (1).
  1. Nosta paperinohjain ylös niin estät valmiita tulosteita liukumasta alas ulostulotasolta. Vaihtoehtoisesti poista jokainen arkki tasolta kun se on tulostunut.
  1. Aseta tulostusmateriaalipino monitoimialustalle. Pino ei saa ylittää ohjaimissa olevaa yläreunan merkkiä (1).
  • Kirjekuorien liimausten tulisi olla tiukasti kiinni.
  • Tulostusmateriaalin se puoli jolle tulostetaan tulee ylöspäin.
  • Kirjekuoren kaikkien taitosten tulisi olla siistejä, ilman ryppyjä tai vinoja reunoja.

1. Paina ja siirrä paperinohjaimet paperikoon mukaan.
  1. Käynnistä tulostus.
  • Poista jokainen arkki tasolta kun se on tulostunut. Arkkien tai kuorien kokoaminen pinoksi voi aiheuttaa paperitukoksen tai saada tulosteet käyristymään.
  • Jos kirjekuoren pinta sotkeentuu, aseta valinta Tulostusmateriaali (Media Type) kohtaan Thick Paper tai Thicker Paper jolloin kiinnitysyksikön lämpötila nousee.

• Huomioi seuraava kun monitoimialustalle lisätään paperia:

• Aseta arkin yläreuna niin että se menee ensin sisään tulostimeen. Työnnä nippu kiinni alustan tulostinpäähän.
    • Tarkista että nippu on siisti ja suorassa monitoimialustaan nähden. Jos ei ole, tuloste voi kääntyä vinoon tai voi tulla paperinsyöttöhäiriö.
  • Jos DL-koon kaksinkertaisella läpällä varustetut kuoret rypistyvät tulostettaessa, valitse välilehdeltä Basic kohdasta Paper Size valinta DL Long Edge . Aseta DL-kirjekuori monitoimialustalle pitkä reuna kohti tulostinta ja käynnistä tulostus.

Jos kirjekuoret rypistyvät tulostimessa, käännä kuoripino ympäri niin että läppä siirtyy kuoren toiselta sivulta toiselle.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-4040CN, HL-4050CDN, HL-4070CDW