HL-4000CN

Mitä tekee Windows ICM-profiili?

ICM-profiili tai väriprofiili sisältää värien muuttamisessa laitteiden välillä tarvittavia tietoja. Brotherin mukana toimitetaan yksi ICM-profiili jota voi käyttää Adobe Photoshop, Quark Express jne. ohjelmien kanssa. Yleisesti ottaen on parasta käyttää tätä profiilia. Jos hankit värikalibrointilaitteen, voit luoda omia profiileja, jotka on optimoitu juuri sinun tulostimellesi ja sen ominaisuuksille.

ICM-profiili on laitteen mukana toimitetulla CD-ROM-levyllä kansiossa:

x:\driver\ps\icm\BRPHNBA.icm

Missä 'x:' on CD-ROM-aseman tunnus.

Tulostinohjain ei käytä ICM-tiedostoja, ne on tarkoitettu sovellusohjelmien käyttöön.

Miten ICM-profiilin saa käyttöön

PCL-tulostinohjain
Tulostinohjaimeen asennetaan ICM-profiili automaattisesti.

PS (PostScript)-tulostinohjain Windows-ympäristöön

1. Valitse 'Start' ja sieltä 'Settings'.
  2. Valitse 'Printers' ja HL-4000CN PS-tulostinohjain ja sieltä Ominaisuudet.
  3. Välilehdellä 'Color Management' valitse 'Manual'.
  1. Valitse 'Add...' ja sitten ICM-tiedosto joka on laitteen mukana toimitetulla CD-ROM-levyllä.
  2. Tiedosto on kansiossa:

x:\driver\ps\icm\BRPHNBA.icm

Missä 'x:' on CD-ROM-aseman tunnus.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-4000CN