HL-4000CN

Käytössä on Mac OS 8.6-9.2. Miten laiteohjaimet poistetaan?

Jos tarkoitus on asentaa yksi tulostinohjain useammalle Brother-laitteelle, silloin täytyy ensin poistaa kaikkien Brotherien kaikki ohjaimet ja sitten vasta asentaa uusi ohjain.

Kun Brotherin ohjain poistetaan kokonaan silloin kansiosta Extensions täytyy poistaa seuraavat tiedostot.

Kansio Extensions sijaitsee kovalevyn Systeemikansiossa:

• BR_PrintMonitor(xxx)
  • Brother Laser
  • Brother Laser(AT)
  • Brother Laser(IP)

• Kansiossa saattaa olla useita USB-tulostinohjaintiedostoja (BRXXX) ja BR_PrintMonitor-tiedostoja (BXX) joissa on eri loppuliitteet.
  • Nimissä 'x' viittaa laitteesi mallinumeroon.

Raahaa kaikki tiedostot roskakoriin ja käynnistä Mac uudelleen.
Kun tietokone on käynnistynyt uudelleen voit tyhjentää roskakorin. Kun ohjaintiedostot on poistettu voit ladata Brother Solutions Centeristä uuden ohjaintiedostopaketin ja asentaa sen. Käynnistä Mac uudestaan. Kun Mac on käynnistynyt uudelleen tulostus toimii.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-1230, HL-1240, HL-1250, HL-1270N, HL-1430, HL-1440, HL-1450, HL-1470N, HL-1650, HL-1670N, HL-1850, HL-1870N, HL-2030, HL-2040, HL-2070N, HL-2460, HL-2700CN, HL-4000CN, HL-4200CN, HL-5030, HL-5040, HL-5050, HL-5070N, HL-5130, HL-5140, HL-5150D, HL-5170DN, HL-6050, HL-6050D, HL-6050DN, HL-7050, HL-7050N