HL-3170CDW

Tulostan pääasiassa mustavalkoisia sivuja. Miten saan tulostimen käyttämään tulostettaessa vain mustaa väriä eikä ollenkaan värillisiä värikasetteja?

Yleensä väritulostinohjain pyrkii mittaamaan onko tulostettava dokumentti värillinen etsimällä tulostustyöstä väritietoja. Sitten laite päättää mitä värikasetteja se käyttää tulostettaessa. Joskus dokumentti voi sisältää väritietoja vaikka se näyttää mustavalkoiselta (esim. harmaa alue voi olla eri värien yhdistelmä). Jos tulosteesta löytyy väritietoja, tulostamisessa käytetään kaikkia neljää värikasettia.

Voit muuttaa tulostinohjaimen asetuksia siten että kaikki sivut tulostetaan mustavalkoisina. Silloin laite käyttää tulostukseen vain mustaa kasettia.

Muuta tulostinohjaimen asetuksia:

HUOM: Kuvat esittävät tietyn mallin ja käyttöjärjestelmän ikkunoita joten sinun ikkunasi voivat olla erilaisia.

Windows-käyttäjät:
  1. Avaa Tulostusmääritykset (Printing Preferences). (Täältä näet miten pääset Tulostusmäärityksiin.)
  2. Kohdasta Väri/Mustavalko valitse Mustavalko.
    Printing Preferences
  3. Valitse Käytä (Apply) ja sitten OK.
Windows BR-Script-tulostinohjaimesta:
  1. Avaa Tulostusmääritykset (Printing Preferences). (Täältä näet miten pääset Tulostusmäärityksiin.)
  2. Valitse Lisäasetukset (Advanced....)
  3. Valitse Printer Features ja sieltä kohdasta Color/Mono valitse Mono ja sitten OK.
    Printing Preferences

Mac OS X CUPS-ohjain:
  1. Avaa ikkuna Print. (Katso täältä miten pääset ikkunaan Print.)
  2. Valitse alasvetovalikosta Print Settings ja sitten välilehti Basic.
  3. Kohdasta Color/Mono valitse Mono ja sitten osoita Print.
    Print dialog

Mac OS X BR-Script-ohjain:
  1. Avaa ikkuna Print. (Katso täältä miten pääset ikkunaan Print.)
  2. Valitse alasvetovalikosta Printer Features ja seuraavasta valikosta Feature Sets valitaan General 1 (Set 1 jos sinulla on Mac OS X 10.4).
  3. Kohdasta Color/Mono valitse Mono ja sitten osoita Print.
    Print dialog

Lisätietoja siitä mitä tehdään värikasetin loppuessa saat laitteen käyttöoppaasta jonka saat tukisivultamme osiosta Käyttöohjeet. Lisätietoja siitä mitä tehdään värikasetin loppuessa saat myös täältä.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-9010CN, DCP-9015CDW, DCP-9020CDW, DCP-9055CDN, DCP-9270CDN, DCP-L3517CDW, DCP-L3550CDW, DCP-L8410CDW, HL-3070CW, HL-3170CDW, HL-4140CN, HL-4150CDN, HL-4570CDW, HL-4570CDWT, HL-L3210CW, HL-L3230CDW, HL-L3270CDW, HL-L8260CDW, HL-L8360CDW, HL-L9310CDW(T), MFC-9120CN, MFC-9320CW, MFC-9330CDW, MFC-9460CDN, MFC-9970CDW, MFC-L3750CDW, MFC-L8690CDW, MFC-L8900CDW, MFC-L9570CDW(T)