HL-3170CDW

Vaihda rumpu

Rumpuyksikkö vaihdetaan seuraavasti.

Uuden värikasetin tuotenumeron näet sivulta Tulostustarvikkeet ja lisävarusteet.

1. Varmista, että laitteen virta on päällä.

2. Avaa yläkansi niin että se lukittuu yläasentoonsa.

Open top cover

3. Nosta näytössä mainitun värin värikasetti-rumpuyhdistelmä ulos laitteesta.

Take out toner and drum

4. Paina vihreä lukitusvipu alas ja ota värikasetti pois rumpuyksiköstä.

Take out toner from drum

5. Pura uusi rumpuyksikkö pakkauksesta.

6. Aseta värikasetti tukevasti uuteen rumpuun siten, että kuulet sen lukittuvan paikoilleen. Jos asetat kasetin oikein, rumpuyksikön vihreä lukitusvipu nousee automaattisesti.

Put in toner in drum

7. Puhdista rumpuyksikössä oleva koronalanka liu’uttamalla vihreää puhdistinta kevyesti oikealta vasemmalle ja takaisin useita kertoja.

Clean corona wire

Muista palauttaa puhdistin lähtöasentoonsa (1) joka on osoitettu nuolella. Jollet tee näin, tulosteissa voi näkyä pystysuuntainen raita.

8. Toista vaiheet 3 alkaen vaiheeseen 7 asti ja puhdista kaikkien muiden kolmen kasetin koronalangat.

9. Aseta värikasetti-rumpuyksikköyhdistelmä takaisin tulostimeen. Tarkista että kasetin värillinen tarra on saman värinen kuin laitteessa oleva tarra.

Put in toner and drum

Toner color match

10. Sulje laitteen yläkansi.

Close top cover

Kun vaihdat rumpuyksikön uuteen, nollaa rummun laskuri seuraavien vaiheiden mukaan.

1. Paina ohjauspaneelin Go-näppäin alas, pidä alhaalla ja paina kerran Nuoli ylös-näppäintä.

2. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Rumpuyksikkö (Drum Unit). Paina OK.

3. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä vaihdetun rumpuyksikön väri. Paina OK.

4. Paina kerran Nuoli ylös-näppäintä niin rummun laskuri nollataan.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-3140CW, HL-3170CDW