HL-3070CW

Kuinka tulostusvärien kohdistus suoritetaan?

Tulostusvärien kohdistus voidaan suorittaa kahdella eri tavalla.
Kohdistus voidaan suorittaa automaattisesti seuraamalla allaolevia automaattinen rekisteröinti-ohjeita.
Kohdistus voidaan suorittaa manuaalisesti seuraamalla allaolevia manuaalinen rekisteröinti-ohjeita.

Tulostusvärien kohdistaminen automaattisesti (Automaattinen rekisteröinti) :

1. Valitse "Color Correction" painamalla + tai - nappia. Paina OK.
  2. Valitse "Auto Regist." painamalla + tai - nappia. Paina OK.
  3. Tarkista että näyttöön tulee "Registration". Paina OK.
  4. Paina taas OK.
    Nyt kaikki tulostusvärit kohdistetaan automaattisesti.

Jos haluat että kohdistus suoritetaan automaattisesti tietyin väliajoin toimi seuraavasti:

1. Valitse "Color Correction" painamalla + tai - nappia. Paina OK.
  2. Valitse "Auto Regist." painamalla + tai - nappia. Paina OK.
  3. Valitse "Frequency" painamalla + tai - nappia. Paina OK.
  4. Valitse "Low","Medium", "High" or "Off" painamalla + tai - nappia.
    Väliajan oletusarvo on "Medium".
  5. Paina OK.

Tulostusvärien kohdistaminen manuaalisesti (Manuaalinen rekisteröinti) :

1. Valitse "Color Correction" painamalla + tai - nappia. Paina OK.
  2. Valitse "Manual Regist." painamalla + tai - nappia. Paina OK.
  3. Tarkista että näyttöön tulee "Print Chart". Paina OK
    Tulostetaan kohdistustestisivu.
  4. Valitse "Color Correction" painamalla + tai - nappia. Paina OK.
  5. Valitse "Manual Regist." painamalla + tai - nappia. Paina OK.
  6. Valitse "Set Registration" painamalla + tai - nappia. Paina OK.
  7. Toimi testisivulla Color Registration Chart annettujen ohjeiden mukaisesti.
  8. Kun kaikki testisivulla Color Registration Chart mainitut toimenpiteet on suoritettu, paina OK.
    Nyt kaikki tulostusvärit on kohdistettu manuaalisesti.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-3040CN, HL-3070CW, HL-4040CN, HL-4050CDN, HL-4070CDW