HL-3070CW

Viimeisen tulostustyön uudelleentulostus

Voit tulostaa asiakirjan uudelleen lähettämättä sitä uudelleen tietokoneesta.

• Uudelleentulostus ei toimi jos Suojattu toimintolukko (Secure Function Lock 2.0) on käytössä. (Suojattu toimintolukko on vain malleissa joissa on sekä langaton että kiinteä verkkoyhteys.)
  • Uudelleentulostuksen voi peruuttaa painamalla Cancel.
  • Uudelleentulostus edellyttää että tulostimessa on tarpeeksi muistia vapaana. Muistin täyttyessä uudelleentulostus ei toimi.
  • Jos ohjauspaneelin käytössä tulee 30 sekunnin tauko, Uud.tulostus-teksti poistuu näytöstä automaattisesti.
  • Tulostimen muisti tyhjenee kun virta katkeaa. Suorita uudelleentulostus ennen laitteen sammuttamista.

Tulosta asiakirja uudelleen seuraavasti.

1. Tarkista Uudelleentulostusasetus:

Ohjauspaneelista:

1. Valitse painamalla + tai - kohta Yleiset aset. ("General Setup"). Paina OK.
    2. Valitse painamalla + tai - kohta Uud.tulostus ("Reprint"). Paina OK.
    3. Tarkista asetus.
      Jos näytössä on Uud.tul:tulosta, paina OK.
      Jos näytössä on Uud.tul:EI, uudelleentulostus ei toimi. Valitse "tulosta" painamalla + tai - . Paina OK. Asetus on muutettu ja voit tulostaa asiakirjan uudelleen.

Tulostinohjaimesta (Vain Windows-käyttäjät):

Macintosh-tulostinohjaimessa ja BR-Script-tulostinohjaimessa (Windows-versio) ei ole mahdollisuutta muuttaa uudelleentulostusasetusta. Näiden käyttäjien on muutettava asetusta ohjauspaneelista.

• Jos käytät vakio-Windows-tulostinohjainta, tulostinohjaimesta tehty asetus kumoaa ohjauspaneelista tehdyn asetuksen.
    • Ikkunat ovat Windows XP:n mukaisia. Toisissa käyttöjärjestelmissä ikkunat voivat olla erinäköisiä.

1. Avaa Tulostusmääritykset (Printing Preferences). (Täältä näet miten pääset tulostusmäärityksiin.)

2. Valitse välilehti Lisäasetukset (Advanced) ja Muut tulostusasetukset (Other Print Options).
      Advanced Tab

3. Kohdasta Kirjoittimen toiminto (Printer Function) valitse Käytä uudelleentulostusta ("Use Reprint") ja aseta ruksi kohtaan Käytä uudelleentulostusta ("Use Reprint") jos siellä ei vielä ole ruksia.
      Reprint On

4. Valitse OK.
      Asetus on muutettu ja voit käyttää uudelleentulostusta.

2. Tulosta asiakirja uudelleen:

Jos uudelleentulostusasetusta on juuri muutettu, uudelleentulostus toimii vasta sitten kun on tulostettu yksi tulostustyö. Viimeisin tulostustyö jää tulostimen muistiin vain jos uudelleentulostusasetus on päällä. Tulosta asiakirja uudelleen seuraavasti.

1. Paina Go-nappia noin 4 sekuntia ja päästä irti.
      Näyttöön pitäisi tulla viesti Uud.tul:tulosta ("Reprint : Print").

2. Valitse painamalla + tai - kohta  "Print". Press OK.

3. Valitse painamalla + kopiomäärä välillä 1 ja 999 kopiota.

4. Paina Go tai OK.
      Tulostetaan kohdassa c valittu määrä kopioita.

Jos uudelleentulostusta ei haluta käyttää, voit ottaa toiminnon pois päältä:

Ohjauspaneelista:

1. Valitse painamalla + tai - kohta Yleiset aset. ("General Setup"). Paina OK.
  2. Valitse painamalla + tai - kohta Uud.tulostus ("Reprint"). Paina OK.
  3. Valitse painamalla + tai - kohta "Ei". Paina OK.
    Uudelleentulostus on pois käytöstä.

Tulostinohjaimesta (Vain Windows-käyttäjät):

Macintosh-tulostinohjaimessa ja BR-Script-tulostinohjaimessa (Windows-versio) ei ole mahdollisuutta muuttaa uudelleentulostusasetusta. Näiden käyttäjien on muutettava asetusta ohjauspaneelista.
Katso kohtaa "Ohjauspaneelista".

• Jos käytät vakio-Windows-tulostinohjainta, tulostinohjaimesta tehty asetus kumoaa ohjauspaneelista tehdyn asetuksen.
  • Ikkunat ovat Windows XP:n mukaisia. Toisissa käyttöjärjestelmissä ikkunat voivat olla erinäköisiä.

1. Avaa Tulostusmääritykset (Printing Preferences). (Täältä näet miten pääsee Tulostusmäärityksiin.)

2. Valitse välilehti Lisäasetukset (Advanced) ja Muut tulostusasetukset (Other Print Options).
    Advanced Tab

3. Kohdasta Kirjoittimen toiminto (Printer Function) valitse Käytä uudelleentulostusta ("Use Reprint") ja ota ruksi pois kohdasta Käytä uudelleentulostusta ("Use Reprint").
    Reprint Off

4. Valitse OK.
    Asetus on muutettu ja uudelleentulostus ei toimi.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-3040CN, HL-3070CW