HL-3070CW

Miten tulostan testisivun

Testisivun voi tulostaa joko ohjauspaneelista tai tulostinohjaimesta. Toimi seuraavasti.

Tulosta testisivu ohjauspaneelista:

1. Katso että yläkansi on kiinni ja laite on tulostusvalmiina.
  2. Katso että virta on päällä ja näytössä lukee Valmis tai Ready.
  3. Siirry Offline-tilaan painamalla jotain näppäintä (+, -OK tai Back).
  4. Valitse näppäimillä + tai - kohta Laitetiedot ("Machine Info"). Paina OK.
  5. Valitse näppäimillä + tai - kohta Testitulostus ("Test  Print"). Paina OK tai Go.
    Testisivu tulostetaan.

Tulosta testisivu tulostinohjaimesta (vain Windows) :

Kuvat esittävät Windows XP-ohjaimen ikkunoita. Eri käyttöjärjestelmissä ikkunat voivat olla erinäköisiä.

1. Avaa Tulostimen ominaisuudet (Printer properties). (Täältä näet miten pääset kohtaan Tulostimen ominaisuudet.)

2. Avaa välilehti Yleiset (General) ja valitse Tulosta testisivu ("Print Test Page"). Testisivu tulostetaan.

[Tulostinohjaimessa]
    Properties

[BR-Script-tulostinohjaimessa]
    Properties

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-3040CN, HL-3070CW