HL-3070CW

Kuinka suoritetaan Kirjasen tulostus ("Booklet Printing")?

Toimintoa voi käyttää vain Windows-tulostinohjaimen kanssa.

Ikkunoiden kuvat ovat Windows XP-versiosta. Ikkunat voivat olla erinäköisiä eri Windows versioissa.

1. Lisää paperia paperikasettiin tai monitoimialustalle.

2. [Windows 2000-käyttäjät]
    Valitse Start => Settings => Printers.

[Windows XP/ Windows Server 2003-käyttäjät]
    Valitse Start => Printers and Faxes.

[Windows Vista/ Windows Server 2008-käyttäjät]
    Valitse Start => Control Panel => Hardware and Sound => Printers.

3. Napsauta tulostimen nimeä oikealla hiirennäppäimellä ja valitse valikosta "Printing Preferences".

4. Avaa välilehti Basic ja valitse kohdasta Manual Duplex/ Booklet valinta "Booklet".

Jos muutat kaksipuoleisasetuksia valitse Duplex Settings ja muuta asetuksia.
    Sulje Duplex Settings napsauttamalla OK.
    Booklet Printing

5. Napsauta OK.
    Asetus on tehty. Voit tulostaa sovelluksesta kuten tavallista.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-3040CN, HL-3070CW