HL-3070CW

Tulostetulla paperilla tulostejälki on vinossa.

Tulostejälki voi olla vinossa useista eri syistä.
Tarkista seuraavat seikat:

Aseta dokumentti oikein (koskee vain kopiointia ja faksia)
Kun asetat dokumentin automaattiseen dokumentinsyöttölaitteeseen (ADS) muista säätää paperinohjaimet dokumentin leveyden mukaan tai aseta se valotustasolle suoraan.

Aseta paperi oikein paperikasettiiin
Kun asetat tulostuspaperia paperikasettiin tasaa nipun reunat ja muista säätää paperinohjaimet paperin leveyden mukaan.

Tarkista täyttääkö paperi vaatimukset
Tarkista että käytetty paperi täyttää tulostusmateriaaleille asetetut vaatimukset. Tulostusmateriaaleille asetettavat vaatimukset näet laitteen käyttöoppaasta jonka voit ladata mallin nettisivulta kohdasta Käyttöohjeet.

Tarkista tulostinohjaimen paperikokoasetus
Tarkista että tulostinohjaimesta valittu paperikoko vastaa tulostuksessa käytetyn paperin kokoa.

HUOM: Tulostinohjaimen asetuksiin pääsee eri käyttöjärjestelmissä eri tavalla.

1. Napsauta Start => Settings => Printers and Faxes=> Napsauta tulostimen nimeä oikealla hiirennäppäimellä ja valitse Ominaisuudet (Printer Preferences).
  2. Valitse välilehti Basic ja tarkista paperikokoasetus (Paper Size).

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-8040, DCP-8045D, DCP-9010CN, FAX-8070P, HL-1650, HL-1670N, HL-2460, HL-2700CN, HL-3040CN, HL-3070CW, HL-4000CN, HL-4040CN, HL-4050CDN, HL-4070CDW, HL-4200CN, HL-5130, HL-5140, HL-5150D, HL-5170DN, HL-6050, HL-6050D, HL-6050DN, HL-7050, HL-7050N, MFC-8220, MFC-8440, MFC-8840D, MFC-8840DN, MFC-9070, MFC-9120CN, MFC-9180, MFC-9320CW, MFC-9420CN