HL-3070CW

En saa liitettyä tulostinta langattomaan verkkoon.

Toimi sen mukaan missä laitteen käytön vaiheessa ongelma ilmeni. Valitse seuraavista tapauksista.

TAPAUS A: Brother liitetään langattomaan verkkoon ensimmäistä kertaa:

Brother voi toimia langattomassa verkossa joko infrastruktuuri- tai Ad-hoc-tilassa. Infrastruktuuritilassa kaikki verkkoliikenne kulkee liityntäpisteen tai reitittimen kautta. Ad-hoc-tilassa ei ole reititintä vaan kaikki langattoman verkon laitteet kommunikoivat suoraan keskenään.

Seuraavassa katsomme miten laite liitetään langattomaan verkkoon infrastruktuuritilassa, käyttäen liityntäpistettä tai reititintä.

Jos haluat  liittää laitteen langattomaan verkkoon Ad-hoc-tilassa, ilman liityntäpistettä tai reititintä, katso täältä ohjeita Ad-hoc-tilan käytöstä.

Infrastructure mode

1. Liityntäpiste tai reititin
  2. Langattomalla verkkoliitännällä varustettu Brother
  3. Langatonta verkkoliitäntää käyttävä tietokone joka on yhteydessä reitittimeen langattomasti
  4. Kiinteää verkkoliitäntää käyttävä tietokone joka on yhteydessä reitittimeen verkkokaapelilla

Brotherin langattomat verkkoyhteydet voidaan luoda Wi-Fi Protected Setup- tai AOSS™-toiminnolla (suositellaan) tai  manuaalisesti.

Brotherin liittäminen langattomaan verkkoon Wi-Fi Protected Setup- tai AOSS™-toiminnolla (suositellaan):

Jos sinulla on liityntäpiste tai reititin, joka tukee WPS (Wi-Fi Protected Setup)- tai AOSS™ (AirStation One-Touch Secure System)-toimintoja, voit liittää tulostimen langattomaan verkkoon helposti.

Tarkista tukeeko reitittimesi WPS- tai AOSS™-toimintoja. Jos se tukee WPS- tai AOSS™-toimintoja, siinä on jompikumpi seuraavista symboleista.

WPS, AOSS™ or SES™ symbol

Täältä näet miten Brother liitetään langattomaan verkkoon Wi-Fi Protected Setup- tai AOSS™-toiminnolla.

Jos langattomassa verkossa on jo laitteita jotka on liitetty verkkoon ilman AOSS™-toimintoa, laitteen liittäminen verkkoon on suoritettava manuaalisesti. Täältä näet miten Brother liitetään langattomaan verkkoon manuaalisesti.

Brotherin liittäminen langattomaan verkkoon manuaalisesti:

Täältä näet miten Brother liitetään langattomaan verkkoon manuaalisesti.

TAPAUS B: Brother toimi ennen tulostimena ja/tai skannerina langattomassa verkossa mutta ei enää.

Jos Brother toimi ennen tulostimena ja/tai skannerina langattomassa verkossa, mutta ei enää toimi, ensimmäiseksi sammuta Brother irroittamalla sähköjohto ja kytke sitten virta päälle laitteeseen.

Jos ongelma ei poistu, tarkista langattoman verkon asetukset tulostamalla verkkoasetusraportti. Täältä näet miten verkkoraportti tulostetaan.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-2170W, HL-3070CW, HL-5370DW