HL-3070CW

Miten tulostustyö ohjataan tiedostoon suoratulostusta varten?

Tulostustyö voidaan ohjata tulostimen sijasta tiedostoon seuraavasti.
Ohjeet ovat erilaisia eri sovellusohjelmissa. Valitse ympäristö ja seuraa ohjeita PRN- tai PostScript® 3™ -tiedoston luomiseksi.
Windows | Macintosh

Ikkunat voivat olla erinäköisiä eri sovellusohjelmissa ja käyttöjärjestelmissä.

Windows-käyttäjät:

1. Valitse sovellusohjelmasta Tiedosto -> Tulosta (File => Print).
    Direct Printing 1

2. Valitse Brother HL-XXXX * ja aseta ruksi laatikkoon Print to file. * XXXX on mallinumero.
    Napsauta Print.
    Direct Printing 2

3. Kun kysytään tulostustiedoston nimeä, anna nimi ja tarvittaessa myös kansiopolku.
    Jos kysytään vain tiedoston nimeä, voit antaa kansion kirjoittamalla kansiopolun tiedostonimen eteen. Esim:
    C:\Temp\FileName.prn

Jos tulostat USB-muistitikulle, anna  x:\file. (missä x: on asematunnus ja "file" on tulostustiedoston nimi.).

4. Napsauta OK.
    Tiedosto talletetaan asemalle.

Macintosh-käyttäjät:

1. Valitse valikosta File valinta "Print" niin avautuu ikkuna Print.

2. [Mac OS X 10.3.9 tai 10.4.x -käyttäjät]

1. Osoita PDF.
    2. Valitse kohta "Save as PDF" tai "Save PDF as PostScript" valikosta.
      Direct Printing 1

[Mac OS X 10.5.x-käyttäjät]

1. Osoita PDF.
    2. Valitse kohta "Save as PDF" tai "Save as PostScript" valikosta.
      Direct Printing 2

3. Avautuu ikkuna josta voit valita kansion johon tiedosto talletetaan ja antaa tiedoston nimen.

4. Osoita Save.
    Tiedosto talletetaan asemalle.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-3070CW