HL-2700CN

Miten palautan tulostuspalvelimen tehdasasetuksiin?

Ennenkuin  palautat tulostuspalvelimen takaisin tehdasasetuksiin suosittelemme tulostamaan asetussivun.

Jos haluat palauttaa tulostuspalvelimen takaisin tehdasasetuksiin noudata alla olevia ohjeita.

TESTIKYTKIMELLÄ (ei kaikissa malleissa)
Jos laitteessa on testikytkin, toimi seuraavasti:

1. Tulostimessa on virta päällä.
  2. Etsi verkkokortti laitteen takaa.
  3. Etsi verkkokortilta TEST -kytkin.
  4. Paina TEST alas ja pidä alhaalla 20 sekuntia.
  5. Kun vilkkuva merkkivalo lopettaa vilkkumisen ja sitten aloittaa vilkkumisen uudestaan, tulostuspalvelin on taas tehdasasetuksissa.
  6. Huomaa että merkkivalo vilkkuu vain jos tulostuspalvelin on kytkettynä verkkoon.

BRADMIN PROFESSIONAL-OHJELMALLA

Voit palauttaa tulostuspalvelimen takaisin tehdasasetuksiin myös BRAdmin  Professional-ohjelmalla seuraavasti:

<BRAdmin Professional ver.2.xx käyttäjät>

1. Käynnistä BRAdmin Professional valitsemalla Start => All Programs tai Programs => Brother Administrator Utilities => Brother BRAdmin Professional Utilities => BRAdmin Professional.
  2. BRAdmin aloitusnäytöltä valitaan kaksoisnapsauttamalla tulostuspalvelin jonka asetuksia muutetaan.
  3. Anna tunnussana. Tunnussanan oletusarvo on “access”.
  4. Valitse välilehti Control.
  5. Valitse nappi Restore Factory Defaults.
  6. Avautuu varoitusviesti, valitse sitten OK.
  7. Tulostuspalvelin on palautettu takaisin tehdasasetuksiinsa.

<BRAdmin Professional ver.3.xx käyttäjät>

1. Käynnistä BRAdmin Professional valitsemalla Start => All Programs tai Programs => Brother Administrator Utilities => Brother BRAdmin Professional 3 => BRAdmin Professional 3.
  2. BRAdmin aloitusnäytöltä valitaan kaksoisnapsauttamalla tulostuspalvelin jonka asetuksia muutetaan.
  3. Anna tunnussana. Tunnussanan oletusarvo on “access”.
  4. Valitse välilehti Network Configuration, Control Panel ja valitse Set Default.
  5. Valitse nappi Submit.
  6. Tulostuspalvelin on palautettu takaisin tehdasasetuksiinsa.

NETTISELAIMELLA

Koska asetusten muuttaminen netin kautta perustuu tiedonsiirtoon TCP/IP protokollalla, nettiselaimen kautta tehty alustus ei muuta IP-osoitetta eikä siihen vaikuttavia asetuksia. Jos kaikki asetukset on tarkoitus palauttaa tehdasasetuksiin, käytä silloin TEST-nappia tai BRAdmin-ohjelmaa.

Tulostuspalvelin palautetaan tehdasasetuksiin (poislukien TCP/IP asetukset) seuraavasti:

1. Ota nettiselaimella yhteys tulostimeen.
  2. Valitse sivu 'Network Configuration' tai 'Properties'.
  3. Anna tulostuspalvelimen tunnussana tarvittaessa (tunnussanan oletusarvon löydät tulostuspalvelimen käyttöohjeesta).
  4. Napsauta 'Set Default' tai "Restore Settings".

TULOSTIMEN OHJAUSPANEELISTA (vain malleissa HL-5000/HL-5100)

1. Sammuta tulostin.
  2. Tarkista että etukansi on kiinni ja verkkojohto on kytketty.
  3. Paina Go alas, pidä alhaalla ja kytke virta päälle tulostimeen. Kaikki merkkivalot syttyvät. Pidä Go-nappia alhaalla kunnes Toner-valo palaa yksinään. Kun Toner palaa yksinään, päästä Go-nappi irti.
  4. Paina Go alas ja pidä alhaalla kunnes keltainen Status-valo syttyy. Kun Status-valo syttyy, päästä Go-nappi irti.
  5. Kun kaikki valot syttyvät, tulostin lämpenee. Tulostuspalvelin on palautettu tehdasasetuksiinsa.

TULOSTIMEN OHJAUSPANEELISTA (vain malleissa HL-8050N/HL-2700CN)

1. Sammuta tulostin.
  2. Paina + alas , pidä alhaalla ja kytke virta päälle tulostimeen. Pidä nappia alhaalla kunnes näytön ylimmällä rivillä lukee '--MEMU--'.
  3. Tulostuspalvelin on palautettu tehdasasetuksiinsa.

Aiheeseen liittyvät kysymykset

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-8020, DCP-8025D, DCP-8040, DCP-8045D, HL-1270N, HL-1430, HL-1470N, HL-1650, HL-1670N, HL-1850, HL-1870N, HL-2460, HL-2700CN, HL-4000CN, HL-4200CN, HL-5040, HL-5050, HL-5070N, HL-5140, HL-5150D, HL-5170DN, HL-6050, HL-6050D, HL-6050DN, HL-7050, HL-7050N, MFC-8420, MFC-8440, MFC-8820D, MFC-8840D, MFC-8840DN, MFC-890, MFC-9880