HL-2270DW

MUISTI TÄYSI

Ilmoitus MUISTI TÄYSI näkyy laitteessa siten että seuraava merkkivalo vilkkuu.
Error-valo vilkkuu.

LED indication - MEMORY FULL

Toimi seuraavasti:

1. Paina Go niin muistiin mahtunut data tulostetaan.
    Jos haluat että sitä tietoa ei tulosteta, peruuta tulostustyö painamalla Go-nappia noin 4 sekuntia niin että kaikki merkkivalot syttyvät ja päästä irti napista. Paina kerran Go-nappia uudestaan. Valot Ready ja Error vilkkuvat kun työtä peruutetaan.

2. Tee sivusta yksinkertaisempi tai vähennä erotuskykyä.

Erotuskykyä vähennetään seuraavasti.
    HUOM: Vaiheet ja ikkunoiden ulkoasu voivat olla eri käyttöjärjestelmissä erilaisia.

Windows -käyttäjät:

1. Avaa tulostusmääritykset (Printing Preferences). (Täältä näet miten pääsee Tulostusmäärityksiin.)
    2. Valitse välilehti Perusasetukset (Basic) ja kohdasta Tulostustarkkuus (Resolution) valitse pienempi arvo.

Macintosh-käyttäjät:

1. Avaa ikkuna Print. (Täältä näet miten pääsee ikkunaan Print.)
    2. Alasvetovalikosta Print options valitse arvo Tulostusasetukset  ("Print Settings").
    3. Valitse välilehti Perusasetukset (Basic) ja kohdasta Erotuskyky (Resolution) valitse haluttu tulostustarkkuus.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-2130, HL-2132, HL-2135W, HL-2240, HL-2240D, HL-2250DN, HL-2270DW