HL-2270DW

DUPLEX TUKOS

Kun DUPLEX TUKOS viesti ilmestyy, näkyy ohjauspaneelissa seuraava LED-valo ilmoitus.
Error LEDi vilkkuu.

LED indication - JAM DUPLEX

Noudata alla olevia ohjeita ratkaistaksesi ongelman:

Kun olet juuri käyttänyt tulostinta, jotkut sen sisällä olevista osista voivat olla hyvin kuumia. Odota ainakin 10 minuuttia, jotta tulostin jäähtyisi.

1. Vedä paperikasetti kokonaan ulos laitteesta.
  2. Vedä Duplex-yksikkö kokonaan ulos laitteesta.
    Pull duplex tray

3. Vedä juuttunut paperi ulos laitteesta tai dupleks-yksiköstä.
    Remove paper jam
  4. Varmista, että paperi ei jää staattisen sähkön ansiosta laitteen alle.

Check paper jam
  5. Aseta dupleks-yksikkö takaisin laitteeseen.
  6. Aseta paperikasetti kunnolla takaisin laitteeseen.
  7. Avaa tukansi.
    Open front cover

Välttääksesi tulostuslaadun heikkenemistä, ÄLÄ kosketa kuvassa esitettyjä varjostettuja osia.

Do Not Touch
    • Vedä varovasti ulos väriainekasetti ja rumpuyksikköyhdistelmä.
      Take out drum unit and toner cartridge assembly
      • Suosittelemme, että asetat väriainekasetti ja rumpuyksikköyhdistelmän puhtaalle, tasaiselle pinnalle, jossa on kertakäyttöpaperia sen alla siltä varalta, että siitä varisisi väriainetta.
      • Välttääksesi staattisen sähkön aiheuttamaa vahinkoa, ÄLÄ kosketa kuvassa esitettyjä elektrodeja.
        Do Not Touch
    • Paina alas vihreää lukkovipua ja poista väriainekasetti rumpuyksiköstä. Poista rumpuyksikköstä sinne mahdollisesti juuttunut paperi .
      Take toner cartridge out of drum unit
      • Käsittele väriainekasettia varovasti. Jos väriaine joutuu käsiisi tai vaatteisiisi, pyyhi tai pese se pois kylmällä vedellä välittömästi.
      • Välttääksesi tulostuslaatuongelmia, ÄLÄ kosketa kuvassa esitettyjä varjostettuja osia.
        Do Not Touch
    • Aseta uusi värikasetti kunnolla rumpuyksikköön, kunnes kuulet sen naksahtavan paikalleen. Jos asensit sen oikein, vihreä lukitusvipu nousee automaattisesti
      .
      Set toner cartridge
    • Aseta väriainekasetti ja rumpuyksikköyhdistelmä takaisin laitteeseen.

Put drum unit and toner cartridge assembly
    • Sulje etukansi.
    • Varmista, että Error LEDi on sammunut ja Ready LEDi syttyy. Jos laite ei aloita tulostamisen automaattisesti, paina Go -näppäintä.

• Aina kun lisäät paperia paperikasettiin, poista ensin kaikki siellä olevat paperit ja suorista pino, kun lisäät paperia. Tämä toimenpide auttaa ehkäisemään sen, että useampi paperiarkki syötetään samanaikaisesti, jolloin paperin juuttumisriski on suuri.
    • Vahvista, että olet asentanut sekä väriainekasetin että rumpuyksikön laitteeseen. Jos et ole asentanut rumpuyksikköä tai jos olet asentanut sen huonosti, voi se aiheuttaa paperitukoksen Brother-laitteeseen.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-2240D, HL-2250DN, HL-2270DW