HL-2250DN

KASETTIVIRHE

Kun KASETTIVIRHE viesti ilmestyy, näkyy ohjauspaneelissa seuraava LED-valo ilmoitus
Toner-merkkivalo palaa.
Tämä virheilmoitus tulee silloin kun laite ei havaitse värikasettia.

LED indication - CARTRIDGE ERROR

Varmista, että värikasetti-rumpuyksikköyhdistelmä.on asennettu kunnolla
Jos ei ole, asenna värikasetti-rumpuyksikköyhdistelmä laitteeseen seuraavasti:

1. Avaa etukansi.
    Open front cover
  2. Vedä ulos värikasetti-rumpuyksikköyhdistelmä.
    Take out drum unit and toner cartridge assembly
    • Käsittele rumpuyksikköä varovaisesti, kun poistat sen. Se saattaa sisältää värijauhetta.
    • Suosittelemme, että asetat värikasetti-rumpuyksikköyhdistelmän puhtaalle tasaiselle pinnalle esim. sanomalehden päälle siltä varalta, että kasetista valuisi väriainetta.
    • Käsittele värikasettia varovasti. Jos värijauhetta joutuu käsiisi tai vaatteisiisi, pyyhi tai pese se pois kylmällä vedellä välittömästi.
    • Välttääksesi staattisen sähkön aiheuttamia vahinkoja ÄLÄ kosketa kuvassa nuolilla esitettyjä sähkökontakteja.
      Do Not Touch

• Tulostuslaatuongelmien välttämiseksi ÄLÄ kosketa kuvassa varjostettuna esitettyjä osia.
      Do Not Touch

3. Aseta värikasetti-rumpuyksikköyhdistelmä takaisin laitteeseen.
    Put drum unit and toner cartridge assembly
  4. Sulje etukansi.

Jos vaihdoit värikasetin mutta värinloppumista ilmaiseva merkkivalo ei sammu, katso sivua "Vaihdoin juuri värikasetin ja näytössä lukee edelleen ”Värikasetti tyhjä”/”Vaihda värikasetti” tai ”Toner”-valo joko vilkkuu tai palaa edelleen."

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-2130, HL-2132, HL-2135W, HL-2240, HL-2240D, HL-2250DN, HL-2270DW