HL-2250DN

TULOSTUKSEN YLIVUOTO

Kun TULOSTUKSEN YLIVUOTO viesti ilmestyy, näkyy ohjauspaneelissa seuraava LED valo ilmoitus.
Error LEDi vilkkuu.

LED indication - PRINT OVERRUN

Noudata seuraavia ohjeita ongelman ratkaisemiseksi:

1. Paina Go-painiketta tulostaaksesi jäljellä oleva data tulostimen muistista.
    Jos haluat poistaa jäljellä oleva data laitteen muistista, paina Go-painiketta n. 4 sek ajan, kunnes kaikki LEDit syttyvät ja päästä sitten irti. Paina Go-painiketta uudelleen. Ready ja Error LEDit vilkkuvat kun työ peruutetaan.

2. Vähennä asiakirjan monimutkaisuutta ja alenna tulostuksen erotuskykyä.

Vähennä tulostuksen erotuskykyä seuraavasti.
    HUOM: Vaiheet ja kuvat saattavat vaihdella käytössä olevan käyttöjärjestelmän mukaan.

Windows -käyttäjät:

1. [Windows 2000 käyttäjät]
      Napsauta Käynnistä => Asetukset => Tulostimet.

[Windows XP/ Windows Server 2003 käyttäjät]
      Napsauta Käynnistä => Tulostimet ja faksit.

[Windows Vista/ Windows Server 2008 käyttäjät]
      Napsauta Käynnistä => Ohjauspaneeli => Laitteisto ja äänet => Tulostimet.

[Windows 7 käyttäjät]
      Napsauta Käynnistä => Ohjauspaneeli => Laitteisto ja äänet => Laitteet ja tulostimet
      .

2.    Napsauta hiiren oikealla painikkeella tulostimen kuvaketta ja valitse valikosta Tulostusmääritykset.
          3.    Napsauta Perusasetukset-välilehteä ja muuta erotuskykyä pienemmäksi.

3. Macintosh käyttäjät:

1. Valitse Arkisto valikosta Tulosta jolloin tulostusasetusikkuna aukeaa.
    2. Valitse "Tulostusasetukset" vaihtoehto alasvetovalikosta.
    3. Napsauta Perusasetukset ja vaihda Erotuskykyä pienemmäksi.

4. <Vain Windows käyttäjille, joilla on verkkomalli>

Muuta seuraavia asetuksia laitteen mukana tulleessa Windows ohjaimessa ja kokeile uudestaan. Paras yhdistelmä näitä asetuksia voi vaihdella riippuen asiakirjan mukana:

• Grafiikka * 1
    • TrueType -tila * 1
    • Käytä tulostimen TrueType® -fontteja *1

*1 Vaihtaaksesi yllä olevat asetukset, napsauta Perusasetukset välilehteä ja valitse Tulostusasetuksiksi Määritä itse. Napsauta sitten Käsinsyöttöasetukset.....

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-2130, HL-2132, HL-2135W, HL-2240, HL-2240D, HL-2250DN, HL-2270DW