HL-2250DN

REPLACE TONER

Kun VAIHDA VÄRIKASETTI  viesti ilmestyy, syttyy ohjauspaneelissa seuraava merkkivalo
Toner-valo palaa.

LED indication - REPLACE TONER

Värikasetin tyypin näet laitteen käyttöohjeesta tai Brother Solutions Centeristä laitteen kotisivulta kohdasta Tulostustarvikkeet ja lisävarusteet. Kotisivulle pääsee valitsemalla ensin oikea malli (esim. HL-XXXX * ) ja seuraavalta sivulta, jossa on laitteen kuva, valitaan Tulostustarvikkeet ja lisävarusteet ("Consumables & Options"). * XXXX on mallinumero.

Brotherin tulostimissa värikasetti ja rumpuyksikkö vaihdetaan erikseen jolloin kumpikin voidaan vaihtaa vasta tarpeen vaatiessa. Varmista että vaihdat vain värikasetin eikä rumpuyksikköä. Jos et erota niitä toisistaan,  katso "Mikä on rumpuyksikön ja värikasetin ero?"

• ÄLÄ aseta värikasettia tuleen. Se voi räjähtää aiheuttaen vahinkoja.
  • Älä puhdista laitetta sisä- tai ulkopuolelta syttyvillä aineilla, aineilla, jotka sisältävät ammoniakkia tai alkoholia, tai millään suihkepulloissa myytävällä puhdistusaineella.
    Do Not Use
  • Varo saamasta väriainetta hengitysteihin.
  • Brother suosittele mitä vakavammin, ettet täyttäisi laitteesi mukana tulleita väriainekasetteja uudelleen. Suosittelemme niinikään mitä vakavammin, että jatkossakin käyttäisit aitoja Brother vaihtokasetteja. Mahdollisesti yhteensopimattoman väriaineen/värikasetin käyttö tai käyttöyritys voi aiheuttaa vahinkoja laitteelle ja/tai voi tuottaa epätyydyttävää tulostuslaatua. Takuumme ei kata vahinkoja, jotka johtuvat kolmannen osapuolen väriaineiden ja/tai värikasettejen käytöstä. Suojellaksesi sijoitustasi ja saadaksesi parhaan suorituksen Brother-laitteestasi, suosittelemme mitä vakavammin, että käyttäisit alkuperäisiä tarvikkeita.
  • ÄLÄ poista täydennyskasettia pakkauksesta ennen kuin juuri ennen sen asentamista laitteeseen. Jos värikasetti on pitkään avattuna, voi se lyhentää väriaineen kestoa.
  • Suosittelemme, että puhdistat laitteen aina, kun vaihdat tarvikkeita. Saat lisää tietoa laitteen puhdistamisesta käyttöoppaan Puhdistaminen-osiosta tai UKK:sta, mallisi Ylläpito-osiosta.

Vaihda värikasetti seuraavasti:

HUOM: Kuvat esittävät tiettyä saman sarjan mallia joka voi olla erinäköinen kuin sinun Brotherisi

1. Varmista, että laite on kytketty päälle. Jätä laite käyttämättä 10 minuutiksi, jotta se jäähtyisi.

Kun olet juuri käyttänyt tulostinta, jotkut sen sisällä olevista osista voivat olla hyvin kuumia. Odota ainakin 10 minuuttia, jotta tulostin jäähtyisi, ennen kuin jatkat seuraavaan vaiheeseen.

Tulostimessa täytyy olla virta päällä värikasettia vaihdettaessa koska sen täytyy kuitata värikasetti vaihdetuksi, muuten väri loppu-ilmoitus ei poistu.

2. Avaa etukansi.
    Open front  cover

Tulostuslaatuongelmien välttämiseksi älä koske kuvassa varjostettuina näkyviin osiin.

Do Not Touch

3. Vedä ulos värikasetti-rumpuyksikköyhdistelmä.

Take out drum unit and toner cartridge assembly

• Kun poistat rumpuyksikön, käsittele sitä varovasti, koska se saattaa sisältää väriainetta.
    • Käsittele väriainekasettia varovasti. Jos väriaine joutuu käsiisi tai vaatteisiisi, pyyhi tai pese se pois kylmällä vedellä välittömästi.
    • Suosittelemme, että asetat värikasetti-rumpuyksikköyhdistelmän puhtaalle, tasaiselle pinnalle, jossa on kertakäyttöpaperia sen alla siltä varalta, että siitä varisisi väriainetta.
    • Älä koske kuvassa nuolilla esitettyihin osiin, staattinen sähkö voi vahingoittaa tulostinta.

Do Not Touch

• Tulostuslaatuongelmien välttämiseksi älä koske kuvassa varjostettuina näkyviin osiin.

Do Not Touch
  4. Paina vihreää lukkovipua ja poista värikasetti rumpuyksiköstä.

Take toner cartridge out of drum unit
    • Aseta käytetty värikasetti sopivaan, tiiviiseen pussiin, jotta väriainetta ei vuotaisi kasetista.
    • Katso osoitteesta http://www.brother.com/original/index.html ohjeita, miten palauttaa käytetyt värikasetit Brotherin kierrätysohjelman puitteissa. Jos et kuitenkaan halua palauttaa kasettia, ole hyvä ja hävitä se paikallisten jätehuollon sääntöjen mukaisesti, pitäen se erillään kotitalousjätteistä. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteys paikallisiin jätteistä vastaaviin viranomaisiin.
  5. Ota uusi värikasetti paketistaan. Pidä kiinni kasetista ja pidä se vaaka-asennossa heiluttaen sitä edestakaisin muutama kerta, jotta väriaine jakaantuisi tasaisesti kasetissa.

Shake toner cartridge
  6. Poista kuljetussuoja.
    Remove protective cover

7. Aseta uusi värikasetti kunnolla rumpuyksikköön, kunnes kuulet sen naksahtavan paikalleen. Jos asensit sen oikein,  vihreä lukitusvipu nousee automaattisesti
    .
    Set toner cartridge
  8. Puhdista rumpuyksikön ensiökoronalanka liu'uttamalla vihreää nuppia oikealta vasemmalle ja vasemmalta oikealle useita kertoja.

Palauta nuppi lähtöpaikkaansa (Image) (1). Jos et sitä tee, voi tulosteeseen tulla pystysuora viiva.

Image
  9. Aseta värikasetti-rumpuyksikköyhdistelmä takaisin laitteeseen. Sulje etukansi.
    Put drum unit and toner cartridge assembly

ÄLÄ sammuta laitetta virtakytkimestä tai avaa etukantta ennen kuin Ready-merkkivalo syttyy.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-2130, HL-2132, HL-2135W, HL-2240, HL-2240D, HL-2250DN, HL-2270DW