HL-2240D

Miten saan automaattisen kaksipuoleisen tulostuksen päälle Mac OS X 10.4.11 ja uudempien tulostinohjaimesta.

Toimi seuraavasti.
HUOM: Ikkunoiden ulkoasu ja valikot ovat eri käyttöjärjestelmäversioissa vähän erilaisia.

Automaattisessa kaksipuoleisessa tulostuksessa voi käyttää paperikokoja A4, Letter, Legal ja Folio ja 60 - 105 g/m2 tavallista tai uusiopaperia. Muita paperikokoja ei voi käyttää automaattisessa kaksipuoleisessa tulostuksessa. Silloin on käytettävä manuaalista 2-puoleista tulostusta. Katso ohjeita manuaalisesti kaksipuoleisesta tulostuksesta vastaavilta UKK-sivuilta.

Mac OS X 10.4.x käyttäjät:

1. Avaa Print-ikkuna.
    (Katso ohjesivua "Miten muutetaan tulostinohjaimen asetuksia (Mac OS X)".)
  2. Valitse alasvetovalikosta "Layout".
  3. Valitse kohdasta "Two-Sided" joko "Long-edged binding" tai "Short-edged binding" (kääntö paperin pitkän tai lyhyen sivun mukaan).
    Jos kaksipuoleinen tulostus otetaan pois päältä, valitse "Off."
  4. Print dialog- Layout

5. Valitse "Paper Handling".
  6. Valitse kohdasta Print valinta "All pages" ja osoita Print. Tulostus tapahtuu paperin molemmille puolille.
    Print dialog- Paper Handling

Mac OS X 10.5.x ja uudempien käyttäjät:

1. Avaa Print-ikkuna.
    (Katso ohjesivua  "Miten muutetaan tulostinohjaimen asetuksia (Mac OS X)".)
  2. Valitse alasvetovalikosta "Layout".
  3. Valitse kohdasta "Two-Sided" joko "Long-edged binding" tai "Short-edged binding" (kääntö paperin pitkän tai lyhyen sivun mukaan).
    Jos kaksipuoleinen tulostus otetaan pois päältä, valitse "Off."
    Print dialog- Layout

4. Valitse "Paper Handling".
  5. Valitse kohdasta Print valinta "All pages" ja osoita Print. Tulostus tapahtuu paperin molemmille puolille.
    Print dialog- Layout

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-2240D, HL-2250DN, HL-2270DW